התקנת דיסק הפעלה למחשב

Shiko9

New member
התקנת דיסק הפעלה למחשב

חג שמח וצהריים מעולים לכולם. קיבלתי פאלם מסוג zire71 אין לי שמץ של מושג איך לתפכל את הדבר הזה וכוונתי היא ליותר מאשר בתפריט המותקן בו,כלומר אני מניח שבעת הקנייה מקבלים גם דיסק התקנה למחשב וחוברת הוראות שבה ניתן ללמוד תפעול מתקדם יותר של המכשיר. אין בידי את החומרים האלה,האם יש לכם מושג מהיכן אני יכול להשיג אותם? האם יש ברשת מדריך על המכשיר,בעיברית? (אני לא מצאתי) כמו כן האם ניתן להוריד את דיסק ההפעלה? מודה מראש על התשובות.

libal

New member
כנס

לכאן ותמצא את מבוקשך. תןכנת הסכרון עם המחשב נקראת PALM DESKTOP ואחת האפשרויות בקישור זה הורדת התוכנה. כמו כן יש מדריכים בנושא המכשיר שלך .

Shiko9

New member
לילה מצויין

תודה רבה זה אכן עזר והצלחתי להוריד כמה דברים. שאלה נוספת לי בבקשה,האם במכשיר זה ניתן לגלוש באינטרנט? כמה עולה כרטיס זיכרון עבורו? ושוב,האם למישהו יש מידע בעיברית לגביו? תודה רבה.

libal

New member
למכשיר שלך אין

תמיכה באWIFI . (דוקא ל ZIRE72 יש) . כרטיס זכרון עבורו - מתאים מסוג SD , שהמחיר שלו זול יחסית - 2גיגה במחיר כ130 ש"ח. ו הגודל המקסימלי כמה שאני יודע הוא 2 ג'יגה. לא צריך מהיר - כי זה לא משנה במכשירים שכאלו. עברית תוכל לקנות מכאן . מידי פעם יש הנחה משמעותית במחיר - ועל פי רוב מפרסמים את זה בפורום זה .

למעלה