התקנת חנות של גוגל על רום מקוסטם

היה לי משעמם ורציתי לשחק ועל הדרך ללמוד איך עושים את זה אז לקחתי את הS3 הישן של העבודה שגם ככה חצי גוסס
פתחתי רוט והתקנתי רום של lineage-14.1 שמבוסס על אנדרואיד 7.1 והם רשמו שבשביל שירותי גוגל כדאי להוריד אותם מקישור מסויים

אני חשבתי ששרותי גוגל אומר שזה גם יתקין את החנות ואז יהיה אפשר להתקין את הוואטסאפ אבל זה בסה"כ התקין חנות חלופית ואני לא מוצא שם את הוואטסאפ
יש אפשרות להתקין בכל אופן את החנות של גוגל המקורית ?
בגדול זה לא כ"כ קריטי כי המכשיר כנראה יחזור למגירה לחירום או שאני אעביר אותו לשליח שלנו שהוא אדם מבוגר שצריך מכשיר לשיחות בלבד (כרגע הוא עם S2)

T o m c o

Member
מנהל
היה לי משעמם ורציתי לשחק ועל הדרך ללמוד איך עושים את זה אז לקחתי את הS3 הישן של העבודה שגם ככה חצי גוסס
פתחתי רוט והתקנתי רום של lineage-14.1 שמבוסס על אנדרואיד 7.1 והם רשמו שבשביל שירותי גוגל כדאי להוריד אותם מקישור מסויים

אני חשבתי ששרותי גוגל אומר שזה גם יתקין את החנות ואז יהיה אפשר להתקין את הוואטסאפ אבל זה בסה"כ התקין חנות חלופית ואני לא מוצא שם את הוואטסאפ
יש אפשרות להתקין בכל אופן את החנות של גוגל המקורית ?
בגדול זה לא כ"כ קריטי כי המכשיר כנראה יחזור למגירה לחירום או שאני אעביר אותו לשליח שלנו שהוא אדם מבוגר שצריך מכשיר לשיחות בלבד (כרגע הוא עם S2)

נסה פה:

z1george

Member
מנהל
אם ה lineage 14 עובד תקין מהיר וחלק עשית 90% מהעבודה
לדעתי תחשוב אם בכלל יש לך צורך בכל "הפלטפורמה" של גוגל

אם צריך וואטסאפ, וויז, פייסבוק וכו =אתה יכול להתקין אותם ישירות ממקומות כמו
www.apkmirror.com
www.apkpure.com

לא צריך את החנות של גוגל כדי להתקין אפליקציות
מה שכן עם תתקין apps של גוגל עצמה כמו כרום, יוטיוב אז רצוי שיהיה את כל ה google services
לכל השאר לא חובה.

אם ה lineage 14 עובד תקין מהיר וחלק עשית 90% מהעבודה
לדעתי תחשוב אם בכלל יש לך צורך בכל "הפלטפורמה" של גוגל

אם צריך וואטסאפ, וויז, פייסבוק וכו =אתה יכול להתקין אותם ישירות ממקומות כמו
www.apkmirror.com
www.apkpure.com

לא צריך את החנות של גוגל כדי להתקין אפליקציות
מה שכן עם תתקין apps של גוגל עצמה כמו כרום, יוטיוב אז רצוי שיהיה את כל ה google services
לכל השאר לא חובה.

האמת שגיגלתי והורדתי כל מיני רומים מכל מיני מקומות והרוב בקושי הצליחו לעבור את המסך הראשוני בהדלקה גם אחרי 10 דקות והיה רום אחד (לא זוכר איזה) שעלה אחרי כ2 דק' אבל הגיב בסלואומושן וזה הרום היחיד שעובד חלק
אני כן הייתי מעוניין שיהיה על המכשיר יוטיוב וכרום בתור המינימום אז אני אנסה לחפש אותם בקישורים שהבאת ..
תודה

למעלה