התקנת מייבש כביסה

• פותח הנושא ipv6
  • פורסם בתאריך

ipv6

Member
היי,
1.הדלת למרפסת שירות שלי מאד צרה (60 ס"מ), כשהתקנתי את מכונת הכביסה פירקתי את הדלת והמכסה העליון.
כדי להכניס עם הצד על המכונה.

האם במייבשים סטנדרטיים ניתן לעשות את זה גם בקלות?

2. ברצוני לשים מפצל Y כדי לנקז גם את המכונה וגם את המייבש. הפתח נראה סטנדרטי, 40 ממ. איך מתקינים את המפצל ניקוז? דוחפים בכח יש הברגה ?

קבצים מצורפים

• drier.jpeg
    drier.jpeg
    KB 92.6 · צפיות: 2

רשר

Well-known member
מנהל
היי,
1.הדלת למרפסת שירות שלי מאד צרה (60 ס"מ), כשהתקנתי את מכונת הכביסה פירקתי את הדלת והמכסה העליון.

2. ברצוני לשים מפצל Y כדי לנקז גם את המכונה וגם את המייבש. הפתח נראה סטנדרטי, 40 ממ. איך מתקינים את המפצל ניקוז? דוחפים בכח יש הברגה ?
קנה "מסעף 45" וחתיכות צינור בקוטר הטבעת שיש לך (הבא לחנות דוגמה)
חבר את המסעף זקוף על הקיים,
חבר את מכונת הכביסה מלמעלה,
הוסף להסתעפות צינור קצר שיגביה את כניסת המיבש מעל לכניסת הכביסה וחבר את המיבש אליו,
יש גם מתאמי גומי לאיטום החיבורים של הצינורות הגמישים - קנה 2 והחיבור יושלם ללא דליפת ריח,

רוני1955

Active member
היי,

קנה מחבר "אפסילון" לפי קוטר צינור הניקוז שיש לך. את הצינורות הגמישים תבניס פנימה (צינור מכונת הכביסה בצד הנמוך יותר), ותאטום מסביב באיזה אילתור מתאים.

ipv6

Member
תודה.
אני רואה שמתחת לטבעת שלי הקוטר הוא 32 ממ. אז הקוטר של המסעף 45 צריך להיות 32 ממ ?
איך מחברים את המסעף צריך להוריד את הטבעת שיש לי שם ?
למה פשט המסעף לא מספיק? המייבש יעבמוד מעל המכונת כביסה. המכונה תתחבר ליציאה העליונה של המסעף והמייבש בצד ?
לא הבנתי למה צריך צינור נוסף ולא פשוט לשים את המסעף ולתקוע את הצינור של הכביסה מלמעלה של המסעף והצינור של ייבוש בצד של המסעף

רשר

Well-known member
מנהל
תודה.
אני רואה שמתחת לטבעת שלי הקוטר הוא 32 ממ. אז הקוטר של המסעף 45 צריך להיות 32 ממ ?
איך מחברים את המסעף צריך להוריד את הטבעת שיש לי שם ?
למה פשט המסעף לא מספיק? המייבש יעבמוד מעל המכונת כביסה. המכונה תתחבר ליציאה העליונה של המסעף והמייבש בצד ?
לא הבנתי למה צריך צינור נוסף ולא פשוט לשים את המסעף ולתקוע את הצינור של הכביסה מלמעלה של המסעף והצינור של ייבוש בצד של המסעף
מיבש מזרים מים בכמות קטנה ולאט, מכונת כביסה מזרימה כמות גדולה ומהר, ללא הפרד גובה מים עלולים לעבור בנוסף לביוב גם למיבש, הגבהה תקטין את הסיכון,
אם קצה הצינור הקיים מותאם לטבעת תזדקק לפיסת צינור 32 לחיבור המסעף,
גש עם הצילום והטבעת לטמבוריה ותקבל כל מה שצריך,

ipv6

Member
תודה. מה לגבי פירוק מכסה עליון ודלת במייבש? זה אפשרי בד"כ?

ipv6

Member
שאלה באותו הנושא,
חיברתי את המייבש למפצל Y כמו שאמרתם.

הוא הגיע עם צינור ארוך יחסית שמתלפף ללואה (כמו לופ של רכבת הרים) אני רואה שהמייבש מצליח לרוק את רוב המים לניקוז אבל בכזאת נשאר מעט בצינור שמשמש לריקון לביוב (אני מיישר לתוך דלי ונוזל ממנו קצת).
הייתי מעדיף לא לקצר אותו כרגע, זה נורא שנשאר בו קצת ? יש פתרון אחר ?

רוני1955

Active member
שאלה באותו הנושא,
חיברתי את המייבש למפצל Y כמו שאמרתם.

הוא הגיע עם צינור ארוך יחסית שמתלפף ללואה (כמו לופ של רכבת הרים) אני רואה שהמייבש מצליח לרוק את רוב המים לניקוז אבל בכזאת נשאר מעט בצינור שמשמש לריקון לביוב (אני מיישר לתוך דלי ונוזל ממנו קצת).
הייתי מעדיף לא לקצר אותו כרגע, זה נורא שנשאר בו קצת ? יש פתרון אחר ?
ומה מפריע לך בזה שנשארים קצת מים הצינור?

בחנות ריזיטק ניתן לרכוש מפצל לניקוז מים לחיבור מכונת כביסה ומייבש כביסה. בצד אחד של המפצל שמים את צינור הניקוז של מכונת הכביסה ובצד השני את צינור הניקוז של המייבש. חשוב לשים מפצל ניקוז עם גומיות אטימה כדי שלא יעלו ריחות מהביוב.

קבצים מצורפים

• מפצל-ניקוז-מכונת-כביסה.gif
    מפצל-ניקוז-מכונת-כביסה.gif
    KB 208.1 · צפיות: 3
למעלה