התקנת עברית ב-3850

דן ל.

New member
התקנת עברית ב-3850

חיפשתי תשובהלשאלה ב"שאלות נפוצות" בפאלמי ולא מצאתי
מחר אני מקבל את ה-3850 החדש שלי
(ויחד איתו את הדסטינייטור
) יפי! קניתי איתו רשיון עברית, שאין לי הרבה מושג מה זה אומר
אבל בגלל שביקשתי שהמכשיר יגיע אלי מחר, אני אצטרך להתקין את העברית בעצמי - הבנתי שאפשר לעשות את זה ברשת אבל לא מצאתי איפה ואיך למה וכמה. אשמח אם תוכלו לעזור לי
דן

דן ל.

New member
תוספת קטנה לגבי אתר-WINCE.CO.IL

בעקבות חיפוש בארכיון הפורום אחר מידע מצאתי את האתר, אך לא מצתאי בו - לא מידע מועיל...ולא הורדות...

דן ל.

New member
אדם תודה ../images/Emo13.gif אבל...

כפי שכבר כתבתי לא מצאתי את התשובות שנחוצות באתרים שצירפת
אולי זה אני אבל עושה רושם שלאתר WINCE אין אזור הורדות (אני טועה?) ובלי אזור הורדות אין לי אפשרות להתקין עברית לא? פה הבעיה (הצורך הדחוף בעברית הוא כיוון שמחר אחה"צ אני מתחיל לעשות משלוחי פרחים לחג -ולמיטב הבנתי הדסטינייטור חייב עברית כדי לעבוד). תודה
דן

daarren

New member
הנחיות

אם לא תקבל עברית מותקנת אז תעשה ככה: 1. הכנס לאתר WINCE 2. הור עברית מתפריט PROGARM והורד עברית מתאימה. 3. התקן את העברית לפי ההוראות באתר. 4. התקשר לתמיכה בHP רעננה הטלפון הנו 09-7453221 ותקבל קוד רישום לעברית. זהו פשוט וקל.. שים לב התפריטים באתר WINCE ניגללים כמו בפוקט PC. בהצלחה.

דן ל.

New member
תודה ../images/Emo13.gif אבל... (זה מתחיל להיות

מסורת...
) תודה על ההסבר למוגבלים
צירפתי תמונת מסך של האתר - אני לא רואה שם פרוגרם-זה רק אני? ואני אשמח אם תסביר לי מה זה אומר שהתפריטים נגללים.
תודה רבה! דן

דן ל.

New member
קבל ביטול! ../images/Emo13.gif

בכל פעם שנפתח לי האתר הוא נפתח עם הודעת שגיאה, לא התיחסתי לזה ולכן התפריט העליון לא היה.. אז כן, זה רק אצלי
מצאתי, תודה רבה!!! (ותזכרו את השאלה הזאת למקרה שעוד מישהו יגיד שהוא לא יודע על איזה תפריטים אתם מדברים...) שנה טובה
דן

למעלה