התקנת עברית על טלפון GT540 של LG

התקנת עברית על טלפון GT540 של LG

קניתי סלולרי GT540 של LG וברצוני להתקין עליו עברית. מישהו יכול להדריך אותי הדרכה להדיוטות (או לאיטיודים, תלוי בהשקפת העולם שלכם) איך אפשר לעשות את זה בדרך הפשוטה ביותר? אגב - אין לי אינטרנו בסלולרי אז ההתקנה צריכה להיות דרך המחשב. המון תודה לכל מי שיעשה את זה בסבלנות

אולי בכל זאת למישהו יש שמץ ../images/Emo4.gif

קנינו שני מכשירים כאלה בארה"ב. נאמר לנו שעל כל מכשירי אנדרויד אין בעיה להתקין עברית אבל התשובה הרשמית שקיבלנו מ-LG (לפני דקות ספורות) היא שזה לא אפשרי. האם יתכן שזה נכון?

nir2002

New member
נתחיל בכך שאת צריכה לברר איזו גרסאת

אנדרואיד יש למכשיר, במידה והיא 2.2 ומעלה (הנקראית גם FROYO) אזי את בסה"כ לחפש הודעות בפורום המפנות לאתר ובו ההוראות iandroid.co.il בברכה ניר

nir2002

New member
נתחיל בכך שאת צריכה לברר איזו גרסאת

אנדרואיד יש למכשיר, במידה והיא 2.2 ומעלה (הנקראית גם FROYO) אזי את בסה"כ לחפש הודעות בפורום המפנות לאתר ובו ההוראות iandroid.co.il בברכה ניר

metrocard

New member
לצערי , פשוט זה לא יהיה.

למכשיר עצמו אין עדכון רשמי לגרסת 2.2 (גרסת מערכת ההפעלה) התומכת בעברית , ככה שתמיכה מובנית בעברית , אפילו חלקית , אין באופן רשמי. מה שכן יש זה את האפשרות לבצע ROOT ואז לצרוב רום חדש למכשיר. בROOT הכוונה היא לקבל הרשאה לבצע פעולות מסויימות במכשיר שעוקפות את המגבבלהה של משתמש רגיל. רום - היא גרסת מערכת ההפעלה של המכשיר. אנדרואיד , כמערכת הפעלה פתוחה מאפשרת למפתחים עצמאיים או חובבים לבנות גרסאות של מערכות הפעלה אלטרנטיביות המשנות את את איפיוני המכשיר. בשורה התחתונה מדובר בהתעסקות טכנולוגית הכוללת החלפ]ת תוכנות פנימיות במכשיר ,שדורשת קצת הבנה ובעיקר אומץ. התהליך מסוכן מעט ועלול לגרום להשבתת המכשיר., אני לא באמת ממליץ על זה. במידה ואת עדין מעוניינת לקחת את הסיכון , הנה קישור לביצוע ROOT למכשיר ופה קישור לרומים הכוללים גרסאות של אנדרואיד 2.2 ולסיום קישור לסרטון המדגים את התהליך

metrocard

New member
מגבבלהה = מגבלה ...

האיוולות של "תפוז" שלא מאפשרת עריכת הודעה...

למעלה