התקנת עברית על Milestone xt720 אירופאי

התקנת עברית על Milestone xt720 אירופאי

שלום לכם חברים, נהניתי לקרוא כל מיני דברים כאן בפורום ותודה על כל העזרה שאתם נותנים ומשתפים. עכשיו תורי לבקש עזרה: יש ברשותי דרויד Milestone xt720 של מוטורולה ועליו Android 2.1 ואני רוצה לשדרג את הסיסטם וכן להתקין עברית. המכשיר הוא מצוין ומומלץ, אבל העברית חסרה וזה מאוד מאוד מציק לי. לאחרונה גם ראיתי שיוצאים עדכונים לאפילקציות של גוגל שמתאימים רק לגירסת 2.2 וזה גם מתחיל לבאס. אני גר באירופה, לא בישראל, ולכן אני לא יכול "לגשת" לאנשהו שיעשו לי את זה. אני מחפש כבר די הרבה זמן איזה מקור מסודר שמסביר ברור איך עושים רוטינג למכשיר שלי ולא מצאתי. האם אתם יודעים איך לעשות את זה? האם אפשר לעשות זה מול מישהו כאן בצ'ט? מאוד אודה למי שיעזור לי. נועם

בתור התחלה, נסה להשתמש ב-Z4ROOT

לפי טענת המפתח שלה, היא תומכת ב-99 אחוז ממכשירי האנדרואיד בשוק ולפי דיווח של מגיב בפורומים של XDA, היא עובדת גם על המכשיר שלך. צירפתי קישור להורדת התוכנה, יש צורך להירשם ל-XDA אם אינך מוצא את התוכנה כרגע ב-Android Market.

תודה רבה!!! איך אני יודע אם אני Rooted?

ניסיתי להוריד ישירות למכשיר ולא הצלחתי, אז הורדתי למחשב ומשם העברתי את הקובץ לSD. עשיתי USB Debugging והצלחתי להתקין את הקובץ. הרצתי אותו והוא אמר שהוא מכין את הרוטינג וכו', ואז כיבה את המכשיר והמכשיר נדלק מחדש. עכשיו מה? איך אני יודע שאני Rooted? ועיקר העיקרים - איך אני מתקין עברית ומשדרג ל2.2 אם זה בכלל אפשרי? מה עושים? וואלה אם זה עבד זה WOW גדול. ככה פשוט.

אמור להופיע לך Superuser בתור אפליקציה

אחרי שיש לך Root אתה יכול להשתמש במדריך כדי להוסיף פונטים בעברית. כדי לבדוק שהפונטים הותקנו פשוט תיכנס לאתר בעברית. לאחר מכן יש צורך להוריד את AnySoftKeyboard מה-Android Market, להתקין אותה ואז להוריד מקלדת בעברית עבור המקלדת הנ"ל.

כל הטלפון שלי עכשיו בסינית או יפנית

מה עושים? עוד לא התקנתי מקלדת אלא השתמשתי באופציה הזאת במדריך: אפשרות 2 – תוכנת IsraelPack קרדיט – דרור בוחניק, על הכל. 1. הורידו את קובץ ה-APK של התוכנה מהקישור הבא. 2. העבירו את התוכנה לכרטיס הזיכרון שבמכשיר, והתקינו ע"י סייר קבצים כלשהו כרצונכם. 3. אתרו את התוכנה ברשימת כל האפליקציות שלכם, והפעילו אותה. לאחר מכן אשרו את בקשת הסופר יוזר המופיע על המסך. 4. בחרו Connect, על מנת שהתוכנה תוכל להוריד את ההגדרות מהשרת. 5. סמנו את אשר ברצונכם להתקין (פונטים בעברית ו/או נקודות גישה לאינטנרט של המפעילות הישראליות), ולחצו על RUN.

חשבתי שאני היחיד שזה קרה לו

אבל אל חשש אדון בלש - תיכנס להגדרות (האייקון לא השתנה) ולאחר מכן תבחר בשורה שבה מופיע אייקון עם האות A ו-3 נקודות קטנות בתוך ריבוע. אחר כך בשפה ה-8 או ה-9 בתפריט שמופיע לך כדי לעבור לאנגלית כלשהי (אפשר לשנות את זה לאנגלית United States מתי שבא לך).

כיביתי והדלקתי וזה הסתדר. עכשיו יש לי עברית

אם אני מבין נכון - כאשר אני מתקין את המקלדת העברית אצטרך להשתמש בסוג מסוים של מקלדת ולא אוכל להשתמש בזמן כתיבה באנגלית בSwiftKey שאני מאוד אוהב? אם הגעתי כבר עד לשלב הזה - מה כדאי לי לעשות עכשיו? אני רוצה למשל להתקין אפליקציות על הSD, כי אין לי מספיק מקום. מהם היתרונות הנוספים שאני יכול לנצל כרגע?

למיטב ידיעתי SwifyKey לא תומכת בעברית

ולכן לא תוכל להשתמש במקלדת הזו אלא להשתמש ב-AnySoftKeyboard או לחפש מקלדת אחרת שמכילה תמיכה בעברית. כדי להתקין אפליקציות על כרטיס הזכרון בדרך כלל רצוי שתהיה לך גרסא 2.2 של אנדרואיד אך מצאתי דיון ב-XDA שמדבר על הנושא. מכיוון שיש לך עכשיו Root, אתה יכול להוריד את התוכנה Titanium Backup ולהיעזר בה כדי לגבות את כל מערכת ההפעלה כולל האפליקציות שהתקנת על המכשיר.

אני עדיין מחייך מהפתרון מהרוט המהיר שהצעת לי

חשבתי שזה יהיה יותר מסובך. תודה על זה. אתה מציע לי לעשות גיבוי לאפליקציות. אין לי עניין בגיבוי, בעיקר משום שהאפילקציות בכל מקרה נמצאות במרקט תחת השם שלי. אני פשוט רוצה להתקין יותר אפליקציות והזכרון המובנה קטן בשביל זה. אין אפשרות לשדרג לגירסת 2.2? אני רוצה למשל לכתוב בגוגל דוקס וזה מתאפשר רק בגירסה הזאת, גם ג'ימייל משופר ועוד הרבה.

המכשיר לא קיבל עדכון רשמי ל-2.2

עם זאת, אני מניח שאיפשהו באינטרנט מסתובב רום שמישהו הכין עם גרסא 2.2. תנסה לחפש רומים ב-XDA וב-Modaco.

ועוד משהו: האם התוכנה האיצה את המכשיר?

יש לי תחושה שהמכשיר ממש טס עכשיו, לאחר שהשתמשתי בZ4ROOT. האם זו רק אשליה או שהאפליקציה משנה גודל זיכרון וכו'?

באמת שאין לי מושג

אני אישית ביצעתי Root למכשיר שלי ברגע שקיבלתי אותו כך שלא יכולתי לבצע השוואה כלשהי.

למעלה