התקנת רינגטונים דרך כבל DATA לLG630

Miki800

New member
התקנת רינגטונים דרך כבל DATA לLG630

יש לי כבל USB ומכשיר LG 630 נכנסתי לאתר של פלאפון והורדתי את התוכנה שלהם הידועה לשמצה LG Desktop/Link או משהו כזה בקיצור לא סופקתי משום שהייתה לי גישה אך ורק לSMS, ספר טלפונים הודעות יומן וכו'.. קיצר רק טקסט ובלי מדייה אין גישה ישירה דרך התוכנה הנ"ל להוספת צלצולים דרך המחשב המכשיר הינו מיוחס למודם דרך התוכנה לכן בגלל זה אני מניח שהגישה נעשית עבור FEATURES ספציפים ביותר בלבד כמובן כדי שאני אצטרך בטוב כיסי לשלם על צילצולים ותמונות ושומרי מסך ואנימצייות וכו'... להורדה דרך חברת פלאפון :) אז זהו שלא ובכן המוטו שלי הוא נגד לשלם על כל דבר שאפשר להשיג בחינם אלא אם המטרה מקדשת את האמצעים (כגון תרומות לנזקקים וכד') לדעתי חברות הסלולרי לא נכנסות לקטגורייה של נזקקיפ!!! (!!!) אז גיששתי מעט באינטרנט ומצאתי תוכנה מאוד נחמדה :) הנקראית BitPim http://www.bitpim.org/ תוכנה חינמית וידידותית למדי (יחסית) בכל אופן מה שכל כך מיוחד בה זה שהיא מאפשרת להסתכל על המכשיר כאילו היה כונן רגיל ז"א אפשרי לראות את כל התיקיות והקבצים ממש כמו במחשב רגיל יש לי גישה מלאה לכל קובץ וקובץ אבל בזה נגמר העיניין, משום שLG630 הוא יחסית חדיש, לתוכנה אין דרך לגשת לאף FEATURE בעצם.. לא SMS לא MMS לא ספר טלפונים ובטח ובטח שלא לצלצולים לעומת זאת (באופן כללי) עבור מרבית המכשירים החדשים הודות לצוות הפיתוח של התוכנה - יש גישה ואפשרות להכניס צלצולים דרך התוכנה (יום יבוא וגם LG630 יכנס לקבוצה זו :) אך זה לא היום לצערי, בינתיים...) ההעיניין הוא שאני לא מנוסה במיוחד וזה הפלאפון הראשון שלי :p אז חשבתי שאולי לחברי הפורום המנוסים כאן יש איזה רעיון או דרך איזה קבצים צריך לשנות\לערוך בתוך הפלאפון כדי שהוא יזהה קובץ צלצול חדש או נוסף? (ובאיזה פורמט יש דרישה לקובץ כזה במכשיר) בתודה מראש מיכאל :)

SHIR2003

New member
מצטרפת לשאלה.

זו בעיה ממש כאובה וזה קורה רק בחברת פלאפון. הבעיה הזו תקפה לכל המכשירים שלהם הם טוענים שזו בעיה של זכויות יוצרים או משהו בסגנון הזה ולכן הם חוסמים הורדות למכשיר. אשמח לדעת אם יש איזה שהוא פיתרון חלופי לזה.

Miki800

New member
כנראה לא יודעים, אבל יש לי רעיון...

מסתבר שאף אחד לא יודע איך לפתור את הבעייה אבל יש לי רעיון צריך לגבות את כל הפלאפון דרך התוכנה שהזכרתי בהודעה הראשונה להוריד רינגטון כלשהו לגבות שוב את הפלאפון בקובץ ZIP אחר מהקודם לפתוח את שניהם ולנסות לשים לב להבדלים, יש לי תוכנה שיכולה למצוא אותם ואז ההבדלים הם בעצם המידע של הרינגטון החדש שהתווסף לקבצים של הפלאפון אחרי זה כנראה שיהיה קל לפענח את התבנית שלהם... אני מוכן לנסות בכל אופן אבל אני לא מתכוון להפעיל את האינטרנט במכשיר שלי שביטלתי לעומת זאת אם מישהו מוכן לעזור.. מישהו שכבר קנה מכשיר חדש עוד לא הוריד אליו צילצול, ומוכן לעזור עם הרעיון שלי בהורדת הצלצול הראשון למכשיר שלו :) מוזמן להגיב ^_^

Miki800

New member
אני יודע, אבל יש דרך אחרת? וגם.....

בכיף הייתי מנסה כל דרך אחרת, אם הייתי מכיר כזאת אבל מסתבר שאף אחד לא יודע איך עושים את זה אני כרגע בתקופת מבחנים בסיומם אני אשיג SDK של מערכת ההפעלה של Brew (של LG630 מפלאפון) ואלמד אותה.. אולי אני אצליח :p

SHIR2003

New member
אם כבר אז צריך להילחם שיסירו את...

ההגבלה להורדות ובגלישה. אני התלוננתי בפלאפון לגבי זה לפני הרבה מאד זמן אבל אני יחידה ודרושים עוד רבים כדי להפעיל לחץ כזה. זו בעיה... העניין המרגיז הוא שבחברות המתחרות זה לא ככה שם הגישה לאתרים והורדות היא חופשית. כל הכבוד לך על התושיה ואני מקווה שאולי תמצא פיתרון.

Miki800

New member
תודה, אבל נסי גם לראות את הצד החוקי

בעיקרון כל הרעיון של להוריד אל המכשיר דברים כאלו בחינם זה עומד כרגע באיזור הדימדומים הערפילי של בין חוקי ל - לא חוקי הטמבלים של המכשירים הסלולארים בכלל לא חשבו שזה מה שיקרה - הפסד כל כך מסויים.. בשיטה הזאת שלהם חחח זה לא ריווחי בשבילהם אבל אל תדאגי, אם אפשר להשתמש בזה בחינם, ברגע שכל העולם כבר ידע איך עושים את זה ברוב המכשירים שאפשר לעשות את זה בהם זה כנראה ייצור תחרות ואז כל החברות ייאולצו למכור מכשירים שתומכים בתוספת צלצולים דרך USB בחינם :) "כי הלקוח תמיד צודק וחברת פלאפון שימותו" (ציטוט מאוד מפורסם..)

למעלה