התקנת תוכנות מ-sd?

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
התקנת תוכנות מ-sd?

בשעה טובה יש לי PDA, הבעיה שכל פעם שנגמרת הסוללה כל התוכנות נמחקות. יש לי גם כרטיס SD, השאלה שלי היא אם אני חייב מחשב שולחני בשביל להתקין את התוכנות מחדש. האם אני יכול להוריד את כל קבצי התקנת התוכנות ל-SD ולהתקין הכל משם כך שאם ימחק לא אצטרך מחשב שולחני?

+++

אם ב PDA אתה מתכוון Palm אז אין בעיה להתקין תוכנות מהכרטיס. פשוט מעתיקים אותם לזכרון הראשי, או שאפילו מריצים אותן ישירות מהכרטיס. אבל למה להסתבך? אם כבר יש לך פאלם וכרטיס, למה שלא תתקין תוכנת גיבוי שתגבה לך את כל הזכרון לכרטיס בכל יום ואז, במקרה במקרה "שנגמרת הסוללה כל התוכנות נמחקות", בשתי לחיצות סטיילוס, הפאלם חוזר בדיוק לאותו מצב בו היה לפני הקריסה. אם תתקין כל תוכנה מהכרטיס שוב, תצטרך לקנפג כל תוכנה ותוכנה מחדש. זה גם לא יגבה לך בכלל נתונים כמו כל רשימת אנשי הקשר והיומן.

Ariyeh1

New member
אגב

גם ל-PPC יש תוכנות גיבוי לכרטיס (בדגמים מסויימים הן אפילו צרובות בזכרון המכשיר...)

libal

New member
תוכנת גיבוי טובה ואפילו מגויירת

ראי כאן . עם זאת אני ממליץ להתקין כל התוכנות שזה אפשרי על כרטיס הזכרון . תוכנות שלא אפשרי או לא רצוי הם הPTUNE , תוכנות הLAUNCHER ים למיניהם , תוכנות השעונים המעוררים , תוכנות לוח הפגישות אג'נדוס וכדומה . כמו כן יש תוכנות שלא ניתן להתקינם בכרטיס הזכרון . אבל רוב התוכנות , כמעט כל המשחקים וכן שאר התוכנות ניתן להתקין בכרטיס הזכרון . בZLAUNCHER יש אופצייה של קיצורי דרך המאפשרת לעבוד כמעט עם כל תוכנה שתותקן בכרטיס הזכרון (עם ההגבלה שציינתי קודם - איזה תוכנות חייבות להיות מותקנות הזכרון המכשיר עצמו) .

למעלה