התקנת ADSL

antidot

New member
התקנת ADSL

הלכתי לפי HOWTO IP 10.200.0.1 MASK 255.0.0.0 PPPTP קומפל כמודול PPPD חי וקיים אני מצליח TELNET למודם והחיבור נופל. DNSים הגדרתי pap-secrets כולל: [email protected] וסיסמא ועדיין זה נופל בלי הודעת שגיאה. pptp 10.0.0.138 Terminated הצעות ? יש אולי איפשהו הגדרות ספציפיות ללינוקס וספקים ישראליים ? ברכות ANTIDOT

אמיר ט

New member
הבעיה היא

שאין כזה דבר ספק בשם IActcom.co.il תוריד את ה co.il כלומר IActcom שורת החיבור שלך צריכה להיות : pptp 10.0.0.138 debug user <username>@IActcom remotename "10.0.0.138 RELAY_PPP1" defaultroute netmask 255.0.0.0 mtu 1452 mru 1452 noauth אח"כ תעשה ifconfig -a ותראה אם הכל בסדר. - גלישה נעימה. אמיר.

antidot

New member
לא עזר

מילא היה מתלונן על משהו... אבל TERMINATED ??? שאלה: בשביל קרנל Mandrake 8 אני חייב PATCH לPPPD ? אני זוכר שפעם טענו שצריך PATCH בשביל ADSL , אז זה לא היה רלוונטי אליי אז לא התייחסתי כ"כ אגב: הMTU וMRU לא אמורים להיות 1462 ? פעם חישבתי וזה מה שזכור לי... אולי אני טועה... ברכות ANTIDOT

אמיר ט

New member
מה שבטוח בטוח

אני מניח את ההוראות לקחת ממוליקס, אם לא אז אני אתן לך adsl-howto.txt target=_blank>לינק לאתר שלו. יש שם הסבר מצוין על איך לחבר ADSL בלינוקס, הוא נותן שם להורדה גם PPPD וגם PPTP שמקונפגות לעבוד בישראל 100% אצלי זה עבד חלק. ב MANDRAKE 7.2. ד"א - רשום במדריך שה MTU\MRU צריכים להיות 1500, אחרת המודם מקבל הצפה בקבצים גדולים ולא עובד טוב. עם המדריך הזה אני מאמין שתסתדר בלי בעיות, בברכה אמיר.

אמיר ט

New member
מערכת מטומטת

היא לא לקחה את הלינק נכון, אז הנה הלינק מצורף להודאה

antidot

New member
זה מה שחיפשתי...

הפכתי את כל המחשב בחיפוש של הלינק הזה... תודה

אמיר ט

New member
ועוד משהו

אם אתה רוצה, ובכלל אם יש מישהו שמעוניין בניתי בזמנו SHELL SCRIPT שמפעיל ומפסיק את חיבור ה ADSL. מאד שימושי, ואני גם יכול להסביר בקלות איך גורמים לו לרוץ על העלאת הלינוקס בכדי שהוא יתחבר ישירות. אם מישהו מעוניין שיודיע :) אמיר.

antidot

New member
free at last !

it was the pptp deamon that had to be patched ! I tweaked around to make it start through GUI Anyway, if you have the script it will be nice if you can send it or post it. how to start it on boot will be great while writing this I got Netscape 6.1 downloaded, cewl !!! This is pure Linux message buy the way. I got to admit Mandrake 8 is much better then it´s predessesors. Even got my TV card recognized without messing around with drivers and pathching it to work Regards, Antidot

למעלה