התקנת SNAPPER MAIL בכרטיס זכרון-

roberto3950

New member
התקנת SNAPPER MAIL בכרטיס זכרון-

המדובר בטראו 650 כאשר אני מתקין את התוכנה בכרטיס זכרון או כל תוכנה אחרת , כאשר אני מפעילה היא מועתקת לזכרון הראשי , כך שהמכשיר נחנק ולא עובד טוב. האם יש דרך לנהל את הזכרון יותר טוב

+++

סנאפר היא דוגמה לתוכנה שעדיף להתקין ישירות לזכרון הראשי ולא לכרטיס. זאת בגלל שהיא מבצעת פעולות מתוזמנות ולכן צריכה להיות בזכרון הראשי. אבל באופן כללי, כל תוכנה שמועתקת לכרטיס הזכרון, לצורך הפעלתה מועתקת לזכרון הראשי. אם הגעת למצב בו הזכרון הראשי מלא עד כדי כך שאין מקום לתוכנה לרוץ בו אז זו באמת בעיה. תצטרך להעביר יותר דברים לכרטיס. זה אומר גם להעביר דברים לכרטיס אבל גם לדאוג לכך שנתונים של תוכנות ישבו בכרטיס (כמו להגדיר את סנאפר שישמור את ההודעות בכרטיס, לשמור תמונות וסרטים ישירות בכרטיס, מסמכים, קבצים של בסיסי נתונים וכו'). אצלי יש משהו כמו 8MB פנוי בזכרון הראשי. אבל גם עבדתי עם 2MB פנוי. לא נראה לי שפחות מזה זה בריא. עדיף, לדעתי לא לרדת מתחת 4MB פנויים בזכרון הראשי של המכשיר.

roberto3950

New member
אין לי הרבה דברים מותקנים

לדעתי D2G והמילון של TOP גוזלים לי הרבה זכרון. המילון מותקן אוטומטית לזכרון הראשי וכמעט אינני משתמש בו איך להעבירו לכרטיס ??

+++

דווקא את המילון תוכל להתקין על הכרטיס כי הוא לא רץ ברקע. תוכל גם להוריד את Dataviz TechTool ואיתו להעביר את D2G לכרטיס. בלונצ'ר המובנה תפתח תפריט ולחץ info. תוכל לראות כמה זכרון נשאר לך פנוי. אולי בכלל יש לך מספיק זכרון והקריסות שאתה חווה הן בגלל משהו אחר לגמרי.

roberto3950

New member
הבעייה שהתוכנה לא רואה את המסמכים

אחרי שהעברתי את האפליקציה לכרטיס זכרון לא רואים את המסמכים למרות שניראה שיש סינכרון

למעלה