התקנת whatsapp על מחשב שלום , איך מתקינים whatsapp על pc
B BobboVilla New member 14/6/16 #3 זה כבר לא מעודכן - אפשר להתקין את זה גם על מק ולעבוד מול אייפון. אבל אל תשאלי אותי איך - אני לא יודע איך לתפעל את המכשירים עם התפוח הנגוס הנגוס .
זה כבר לא מעודכן - אפשר להתקין את זה גם על מק ולעבוד מול אייפון. אבל אל תשאלי אותי איך - אני לא יודע איך לתפעל את המכשירים עם התפוח הנגוס הנגוס .
S shoosh2607 Member מנהל 14/6/16 #4 אני הפעלתי באייפד זה נוח בטירוף. לגבי הכתבה - אני יודעת אבל זה היה לי זמין והוא ביקש ל PC
B BobboVilla New member 15/6/16 #5 קודם כל, אם זה אייפד, אז "נוח" זה גבולי ו-"בטירוף" זה פשוט שקר גס .   לגבי מה היה זמין, אז אני האחרון שיכעס על מישהו כי הוא התעצל לעשות משהו .
קודם כל, אם זה אייפד, אז "נוח" זה גבולי ו-"בטירוף" זה פשוט שקר גס .   לגבי מה היה זמין, אז אני האחרון שיכעס על מישהו כי הוא התעצל לעשות משהו .
S shoosh2607 Member מנהל 15/6/16 #6 זה נוח כי כשאתה זרוק על הספה עם האייפד והטלפון זרוק בחדר אחר ואתה שומע את הצפצוף של ההודעה - לא צריך לקום. נמקסם את העצלנות עד הסוף ואני מבקשת לדבר יפה על האייפד החדש
זה נוח כי כשאתה זרוק על הספה עם האייפד והטלפון זרוק בחדר אחר ואתה שומע את הצפצוף של ההודעה - לא צריך לקום. נמקסם את העצלנות עד הסוף ואני מבקשת לדבר יפה על האייפד החדש
B BobboVilla New member 15/6/16 #7 זו לא אמירה כנגד האייפד החדש זו אמירה כנגד כל המכשירים עם לוגו התפוח הנגוס .
B BobboVilla New member 15/6/16 #9 אני לא מצליח לתפעל אייפוד טאץ' שיש בבית בבית מערכת הפעלה לא נוחה ולא אינטואיטיבית...
S shoosh2607 Member מנהל 15/6/16 #10 פה אני חולקת עליך היא מאד נוחה. כל עוד לא צריך אייטיונז וכל השיט הזה, היא מאד קלה לשימוש. לשימושים שלי, האייפד עושה את העבודה הכי טוב. הוא זורם, לא נתקע, יש לו מסך מדהים והוא כיפי.    
פה אני חולקת עליך היא מאד נוחה. כל עוד לא צריך אייטיונז וכל השיט הזה, היא מאד קלה לשימוש. לשימושים שלי, האייפד עושה את העבודה הכי טוב. הוא זורם, לא נתקע, יש לו מסך מדהים והוא כיפי.    
B BobboVilla New member 15/6/16 #11 "זורם" ו-"מסך מדהים" קשורים לחומרה. אני מדבר על תוכנה אני לא מסתדר עם נגן המוזיקה, שזו (לדעתי) האפליקציה הבסיסית ביותר של אייפוד, ולכן אמורה להיות הכי פשוטה והגיונית.
"זורם" ו-"מסך מדהים" קשורים לחומרה. אני מדבר על תוכנה אני לא מסתדר עם נגן המוזיקה, שזו (לדעתי) האפליקציה הבסיסית ביותר של אייפוד, ולכן אמורה להיות הכי פשוטה והגיונית.
B BobboVilla New member 15/6/16 #13 אז גם הגיוני שזה צריך להיות פשוט לתפעול? או שזה מוגזם מצדי לצפות לכך?