דילגתי מעל זה וזה נתן לי בסוף גם אנגלית
יש כל כך הרבה דברים ללמוד במחשב הזה. יש לו פונקציה לאחד את המכשיר הנייד שלי עם המחשב וכניראה לענות דרך המחשב וכאלה אני עדיין לא נכנסת לזה. כל התקנה ורישום שעשיתי הייתי צריכה לבחור סיסמא אפילו להוריד פיירפוקס הייתי צריכה להתחבר עם חשבון. יש ככ הרבה דברים ללמוד.
השאלה, אילו דברים חשובים כדאי לעשות במחשב חדש? כמובן להוריד אנטיוירוס, יש לי מקאפי לשנה בחינם אם אני לא טועה, אפילו מעל זה ניסיתי לדלג במטרה להתקין לי אנטיוירוס חופשי כי אחרי זה, זה בתשלום, איזה אנטיוירוס מומלץ היום?
האם כדאי לעשות מחיצות או שזה כבר לא רלוונטי לתקופה שלנו?
זה אילץ אותי לבחור בקוד PIN מסתבר שזאת סיסמא ראשונית למחשב, רציתי לעשות את זה מתי שמתאים לי אם מתאים לי.
מצד אחד ההתקנה היא במהירות האור, ומצד שני דיי מורכב עם כל ההתקנות ולזכור את כל הסיסמאות, למייקרוסופט לDELL לפיירפוקס
למרות שבמפרט שהודפס לי בחנות קיבלתי נייד ללא צורב דיסקים, אני יודעת שהשימוש הוא מועט ובכל זאת לא רציתי שיחסר בו דבר, הבינו את הטעות שלהם והציעו לי צורב חיצוני נייד במתנה, לקחתי כי אני בגדול לא משתמשת בזה. השאלה האם בעתיד אצטרך אמרו לי בחנות שכל ההתקנות כמו OFFICE היום מתבצעות בדרך שונה דרך האינטרנט, לא התנסתי בזה. ראיתי סרטונים ביוטיוב על התקנות שמתקינים היום WIN דרך USB , אם יש את זה מובנה בנייד ואצטרך חלילה מתישהו לפרמט וכאלה, אני לא צריכה את התוכנה בUSB נכון?
אלה השאלות שלי עד כה. תודה רבה