התקנת WIN 10 במחשב נייד

התקנת WIN 10 במחשב נייד

פעם ראשונה מתקינה מערכת הפעלה במחשב נייד
באיזו שפה ברצונך להשתמש עבור פריסת לוח מקשים השניה שלך? אני בוחרת באנגלית?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בהחלט כן ..

&nbsp
זה מה שיתן לך לכתוב באנגלית שזה מחוייב המציאות במחשב.

דילגתי מעל זה וזה נתן לי בסוף גם אנגלית

יש כל כך הרבה דברים ללמוד במחשב הזה. יש לו פונקציה לאחד את המכשיר הנייד שלי עם המחשב וכניראה לענות דרך המחשב וכאלה אני עדיין לא נכנסת לזה. כל התקנה ורישום שעשיתי הייתי צריכה לבחור סיסמא אפילו להוריד פיירפוקס הייתי צריכה להתחבר עם חשבון. יש ככ הרבה דברים ללמוד.

השאלה, אילו דברים חשובים כדאי לעשות במחשב חדש? כמובן להוריד אנטיוירוס, יש לי מקאפי לשנה בחינם אם אני לא טועה, אפילו מעל זה ניסיתי לדלג במטרה להתקין לי אנטיוירוס חופשי כי אחרי זה, זה בתשלום, איזה אנטיוירוס מומלץ היום?
האם כדאי לעשות מחיצות או שזה כבר לא רלוונטי לתקופה שלנו?
זה אילץ אותי לבחור בקוד PIN מסתבר שזאת סיסמא ראשונית למחשב, רציתי לעשות את זה מתי שמתאים לי אם מתאים לי.
מצד אחד ההתקנה היא במהירות האור, ומצד שני דיי מורכב עם כל ההתקנות ולזכור את כל הסיסמאות, למייקרוסופט לDELL לפיירפוקס

למרות שבמפרט שהודפס לי בחנות קיבלתי נייד ללא צורב דיסקים, אני יודעת שהשימוש הוא מועט ובכל זאת לא רציתי שיחסר בו דבר, הבינו את הטעות שלהם והציעו לי צורב חיצוני נייד במתנה, לקחתי כי אני בגדול לא משתמשת בזה. השאלה האם בעתיד אצטרך אמרו לי בחנות שכל ההתקנות כמו OFFICE היום מתבצעות בדרך שונה דרך האינטרנט, לא התנסתי בזה. ראיתי סרטונים ביוטיוב על התקנות שמתקינים היום WIN דרך USB , אם יש את זה מובנה בנייד ואצטרך חלילה מתישהו לפרמט וכאלה, אני לא צריכה את התוכנה בUSB נכון?
אלה השאלות שלי עד כה. תודה רבה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אוקי ככה

&nbsp
1 אנטי וירוס רצוי אם כי בווינדוס 10 עצמו יש אנטי וירוס מובנה טוב בפני עצמו.
&nbsp
2 מחיצה תלוי בגודל הדיסק..או הימינו יותר מקובל שיש שני דיסקים פיזיים שונים. בנייד לרוב לא ממש עושים מחיצה. רצוי שיהיה דיסק גיבוי חיצוני למידע. וגם איחסון ברשת.
&nbsp
3 PIN זה מחוייב לכולם אכן. ניתן לבטל את הצורך בסיסמא בבעליית המחשב ..אם תרצי.
&nbsp
הוראות פה
https://www.youtube.com/watch?v=b2kY5HCBwmI
&nbsp
4 סיסמאות אני מציע לרשום במחברת /פנקס לשים בארון. וגם יש פתרון תוכנה
https://keepass.info/index.html
&nbsp
&nbsp
5 התקנות שונות יותר נעשות ברשת קונים רק את הקוד ואת התוכנה מורידים.
&nbsp
6 אם תצטרכי התקנה מחדש ...זה תלוי...יש כלי איפוס מובנה בווינדוס עצמו שלא מחייב הורדת הווינדוס. במקרים שרוצים הכל חדש אש יש כלי שמורידים את הווינדוס דרכו לדיסק און קיי. וממנו מתקינים. רצוי שיהיה אחד כזה זמין מעתה. וכל עידכון גדול של ווינדוס שקורה כל כחצי שנה להוריד מחדש. זה יחסוך המוני עדכונים בעתיד..כי את מורידה את הכי מעודכן והוא זמין לך בכל עת. יהיו מעט עדכונים מהירים שבאו אחרי הגדול.
&nbsp
לפחות אנגלית נקבעה לבד מן הסתם כי זה בינלאומי ברירת מחדל החלק ההוא היה לשנות שפה לאחרת :)
&nbsp
היתר צעד צעד צעד צעד..יש המון דברים חדשים נחמדים..אני אוהב שעון מעורר מובנה למשל. אפשר ליצור עוד שולחן עבודה לנכד /עמית בלי לצאת מהתוכניות שלנו..
ברקע יש מערכת חצי אוטומטית לתיקון שגיאות גדולות של ווינדוס שנקווה שלא נצטרך.
&nbsp
בעתיד הלא רחוק יהיה ניתן להתקין ווינדוס נקי ( התקנה מליאה כמו מדיסק ) ללא USB .
&nbsp
לא ניסיתי את העיניין של הטלפון האמת.
&nbsp
מה שכן בשימוש רגיל...לדעתי זה הרבה יותר יעיל מהיר וקל לעומתווינדוס 7 שמתרגלים. והווינדוס 10 יציב מאוד ומאובטח יותר.
&nbsp
תתחדשי :)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מוסיף משהו

&nbsp
כלי להורדת ווינדוס
&nbsp
https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10
&nbsp
ותמונה של הכבל להעתקה