התקנת WIN98 על WIN95

אליק18

New member
התקנת WIN98 על WIN95

ברשותי win95 גירסת LOCAL (עברית) וברצוני להתקין win98 עברית בגירסת full version. 1. האם צפויות בעיות בהתקנה, אובדן תכניות או היכולת להפעיל התקנים כמו מודם, פקס וכו`? 2. מהיכן ניתן להוריד עדכונים ופאצ`ים המתאימים לגירסה העברית? 3. האם חייבים לעבור לFAT32 מייד? בתודה אליק

תגובות

1. לא צפויות בעיות בזמן ההתקנה. בקשר להתקנים, עדיף שיהיו לך את הדרייברים של win98 (!!!) לפני שאתה מחליף, מכיוון שאם המודם שלך לא יגיב ואין לך התקן אז אין לך מאיפה להשיג עזרה. אז תמיד עדיף שיהיה על cd או על דיסקט את ההתקנים (דרייברים). 2. בקשר לפאצ`ם, עצה שלי זה לא להסתבך עם זה מכיוון שחבר שלי הרג את המחשב שלו בגלל שערבב פאצ`ים ושטויות כאלו, הוא היה צריך לאתחל את המחשב שלו מכיוון שהמחשב שלו בקושי נדלק לפני זה.

alexsam

New member
אני מוסיף לתשובה של ה DJ

לא אתה לא חייב לעבוד ב FAT 32 למרות שזה מאוד מומלץ לדעתי. ושוב כמו שהוא אמר אתה צריך שיהיו לך את כל הדקייברים של כל ההתקנים בשביל WIN 98. עכשיו שאלה: למה ל WIN 98 ולא ל WIN ME? אלכס, מנהל הפורום.

win dows me על הפנים !!!!

אנשושים אני חייב להזהיר אותכם מפני הסכנה החדשה: windows ME. הגרסא הכי צולעת של ווינדוס, נכון שיש המון חידושים ופצצה של גרסא אבל (כמו תמיד יש אבל) מליון על גבי מיליון באגים !!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי דיסק של windows me וכבר פעמיים הייתי צריך לאתחל את המחשב ומה עוד שהווינדוס עדיין לא תומך במצלמות דיגיטליות ומקרה פרטי שלי שאני וחבר שלי (שבמקרה הוא טכנאי מחשבים) ישבנו יומיים ולא הבנו למה כאשר מחברים סורק ומצלמה דיגיטלית (שניהם ב- USB) הווינדוס נתקע ולא עולה ואז גילינו שהווינדוס לא תומך מלא בסורקים ובכלל לא תומך במצלמות דיגיטליות. וגם כל חבר שלי שניסה להתקין את הווינדוס לא השאיר אותו יותר מחודש בגלל הבאגים שלא מפסיקים ליפועל עלייך. עצה שלי: לחקות לגירסא השניה בתקווה ששמה לא יהיו כ``כ הרבה באגים. DJ made in israel

למעלה