התקף החרדה הראשון שלי...

MaryJane1

New member
התקף החרדה הראשון שלי...

הייתי מסטולה מגראס, הייתי לבד בבנין שלי בקומה האחרונה זה היה הערב.. לפני כמה שעות אין מילים לתאר את ההרגשה הזאת... הרגשתי שאני עומדת למות הדופק שלי השתגע, רעדתי ,בכיתי.. הרגשה זוועתית ממש נוראה, אין אני לא מצליחה לישון ולא כלום.. אין לי מושג מה אמור להיות עכשיו? מה הסיכויים שיהיה לי התקף נוסף? כרגע אני על פרוזאק, לוידעת עד כמה זה בשבילי אבל ננסה...

את רצינית?

יכול מאד להיות שלא היה לך שום התקף , אלא פשוט נכנסת לפאניקת יתר עקב השימוש בגראס. הגראס גורם לעיתים לכל מיני גברים שעלולים להתפרש אצלינו כחרדה. אריה

MaryJane1

New member
רצינית ביותר....

היו לי את כל התופעות חום ולחץ חזק בחזה דופק מהיר רעידות וכ"ו וכ"ו

MaryJane1

New member
מסתמכת על זה: (מהטאג ליינס)

התקף חרדה התקף מוגדר כהופעה פתאומית ורבת עוצמה של בהלה, פחד או אי נוחות, המגיעה לשיאה בתוך 10 דקות לערך וכוללת לפחות ארבעה מהתסמינים הבאים, ללא אינדיקציה לאירוע רפואי אובייקטיבי (כגון התקף לב, לחץ דם גבוה וכדומה): * תחושה של סכנה קרבה * הצורך להימלט * דפיקות לב * הזעת יתר * רעידות * קוצר נשימה * תחושה של מחנק * כאב, דקירות או אי נוחות בחזה * בחילה או אי נוחות בדרכי העיכול * סחרחורת * דפרסונליזציה: תחושה שהדברים אינם מציאותיים. * פחד מאובדן שליטה או פחד מ"יציאה מהדעת" * פחד ממוות * דקירות קלות * גלי קור או חום

בוזיקית

New member
לדעתי את גרמת לעצמך התקף חרדה

מלאכותי תוך שימוש בסם. נסי לראות מה קורה כשאת לא משתמשת. לדעתי זה לא אמור לחזור לך בלי הטריגר הזה, אך איני מבינה בסמים.

למעלה