התקף חרדה קשה ומפחיד....

אמיר33

New member
התקף חרדה קשה ומפחיד....

היום חוויתי שוב התקף חרדה קשה. הייתי עם הילדים מה שגרם לי לסבל גדול יותר. הרגשתי חולשה פחד להתעלף,לקחתי חצי קסאנקסשהשפיע רק אחרי שעה בערך. אחרי שנים של התקפי חרדה וטיפול התנהגותי בהפסקות (ללא טיפול התנהגותי כבר כשנה וחצי)עקב העלות הגבוהה,כל פעם זה מפחיד מחדש, מרגיז, ודי מייאש לפעמים. אבל,חייבים להיות אופטימיים. התחושה הנוראה של אובדן שליטה חולשה ופחד מהתעלפות במיוחד עם הילדים קשה במיוחד.אז שתיתי קולה עם חצי קסאנקס ובדיעבד התאוששתי... אשמח לתגובותכם/ חוויות דומות למי שחווה. יש בפורום גם מבוגרים בגילי 40פלוס הסובלים מהנ"ל). שלכם בברכה!

עצוב73

New member
אוי כמה שאתה לא לבד.....

החרדה היא הבת זוג הקבועה שלי כבר 4 שנים...... מכיר את התחושות שאתה מתאר באופן האינטימי ביותר, את תחושת הנכות הזאת, הכעס על הגוף שבוגד, חוסר האונים..... לי עזר (ועוזר) רק דבר אחד - סרוקסט- בלעדיו כבר בייתי משתגע. לאחר תקופת הסתגלות קצרה, החרדות זזות הצידה, ואפשר לתפקד....מומלץ (ממליץ ללכת לרופא איכותי להתאמת הסוג ומינון).... יש גם תרופה הומאפטית לעזרה בהתקפות החרדה.... אין ספק שהפחד מהפחד הוא הגרוע מכול..... אתה לא לבד....

פייה 31

New member
זה קורה גם לי....

הפחד להיות עם הילדים לנסוע איתם זה הפחד הגדול שלי, זה כאילו שאתה נמצא במצב של איבוד שליטה ואתה יכול לחשוף את הילדים לאותו התקף, ולכן אני נמנעתי מנסיעות ארוכות או מבילוי רחוק מהבית עם הילדים, היום אני מתחילה לאט לאט (התחלתי טיפול תרופתי שעוזר לי מעט) לצאת איתם אבל הדרך ניראת עוד כל כך ארוכה. כל הכבוד לך שיצאת איתם שעשית זאת שלא איבדת שליטה ולקחת כדור והכי חשוב שהתאוששת חזק ואמץץץץץץץץץץץץץץ!!

למעלה