התקפות בפורום דיג

מור ד

New member
התקפות בפורום דיג

הצעתי להציף את הפורום עד שיסגרו אותו, ומישהו אמר להעלות את הנושא לדיון, יופי טופי!, הלכתי לאתר של אנונימוס ודליתי את כל הפרטים הנחוצים על הדיג, התגובות לא לציטוט! (אבל לקישור כן)... אז כמו שאמרתי- כל הכבוד, נכנסתי למעורת הנחשים, אם הייתי מדבר בקושי היו מקשיבים לי!, מזל שזה אינטרנט.... אז עכשיו, יש לי אישור להציף את הפורום? (מה יצא לי מזה?, או.קי יסגרו את הפורום, אם יצטרפו אליי, ובשעות קבועות נעשה מעקב, ונציף כל פעם שההודעות נמחקות, או פשוט נגיב לאנשים, לא חייבם לדעת שאנחנו מפורום זכויות בע"ח, ואם יחסמו אותנו- נהכנס בשם אחר....

Weird Eyal

New member
מור

להציף פורום זה אבירה על חוקיי תפוז משמע זאת עבירה פלילית תפוז יש להם את מספר האיי פי שלך והם יכולים למסור אותו למשטרה והמשטרה מחרימים לך את המחשב תקשיב לי ותקשיב לי טוב אם מישהו יציף שם אז ישר יאשימו אותנו ואת פורום צימחונות טיבעונות אל תהיה ילד אל תעשה שטויות!!!

dylan

New member
../images/Emo45.gif

אל תשכח שברגע שאתה עושה דבר כזה אתה נותן להם (ולרוניקויים למיניהם) לגיטימציה לעשות את אותו דבר פה..

adipo

New member
מור יקירי...

עם כל הכבוד לדעותייך- גם להם יש דעות ואת הזכות להביע אותן! כל מה שנותר לך לעשות זה להשתמש בחכמה בחומר של אנונימוס ולפרסם הודעות עליו. תגיב לתגובות, תיצור שרשור ומודעות...יותר מזה אין מה לעשות. יום טוב וחג שמייח עדי "החיים תובעים רק מן הכוחות שלך. רק עלילת גבורה אחת אפשרית- היכולת לא לברוח.." (דאג האמריל)

מור ד

New member
אני שונא שאתם צודקים!

לגבי מחאה בבריחה אף אחד לא ישים לב אלינו.

hospital_food

New member
הצעה שלי

שכל יושבי הפורום הזה יעברו לפורום בוואלה או בנענע. או שתפוז יחליטו לסגור את פורום דייג. קדימה קצת מחאה אז מתפנים?

Weird Eyal

New member
מה עובר עלייכם???????.

הנהלת תפוז לא כאלה טיפשים!!!! הם יודעים שלא נעבור כולם לוואללה או נענע ובדוגרי לא נראה לי שממש יזיז להם אם נעבור.... אז פחות 20 איש... ביג דיל..... מחר יפתחו פורום ציד או פורום מתכוניי בשר אז מה תעשו? דיי כבר עם זה! לא מוצא חן גם בעיני פורום דיג אבל זה מה יש אתם לא רואים אותי יחד עם פורום חופש שובתים נגד תפוז כי יש כאן פורומים דתיים נכון? ואתם לא רואים אותי יחד עם פורום דיי לכיבוש שובתים נגד תפוז כי יש את פורום הימין שלנו ופורום מולדת ופורם הליכוד יש בתפוז פורום שעוסק בדיג וזה מה יש!!!

Gal-Mo0D

New member
באמת תרגיעו

אתם באמת חושבים שאכפת להם מהפורום המסכן הזה ?! זה רק יראה להם כמה אנחנו תלושים מהמציאות. מותר שיהיו לאנשים דעות שונות - מה לעשות. אפשר לנסות לדבר איתם בדרכי שלום, אבל בשום אופן לא להציף או לעזוב את תפוז.

shanty.G

New member
מור יקר,

אני חייבת לציין כי נבהלתי מאוד ממה שציפה לי בפורום דייג. "לא לציטוט" היה מחמאה למה שקורה שם בשעות האחרונות.
אני שמחה שפנית אליהם באופן בו עשית בסופו של דבר, ואף לא אחד מכוחותינו נגרר לדיון בגובה דשא שנוצר שם. אני מציעה לכולכם לא להיענות לקריאת התיגר והרף ה"גבוה" שהציבו חברי פורום דייג לגולשים. אל תגיבו להם, הם אינם ראויים לתשומת ליבו של אף אחד מאיתנו. חבל שאלו הם פני הדברים, אבל כפי שאתם ודאי יודעים מנסיונכם בפורומים ובחיים, לא תמיד יש עם מי לדבר. ככל הנראה זהו אחד מהמקרים הללו. (אני מרחמת עליהם). הפנו את האנרגיות שלכם למקומות אחרים. מור, בכל מקרה, כל הכבוד על הנסיון לפתוח שם דיון בנושא
היה צפוי שתיפתח אש תותחים, אבל לא ל"ברכות" כאלו ציפינו

אוריא

New member
התקפות (?) בפורום דייג.

שלום לכם, דיון בזכויות הדגים מתאים יותר לפורום זה ולא לפורום דייג. לכן, מרגע זה ולאור ההודעות האחרונות בשני הפורומים, כל הודעה בנושא תימחק והמשמתש יחסם. ברכות.

למעלה