התקפים אפילפטים

התקפים אפילפטים

לאמא שלי יש גידול מוחי היום בבוקר היא איבדה תחושה ברגליים ואת היכולת לעמוד ונפלה היא אמרה שהיא מרגישה שהיא מרחפת אז רעדה ונפלה והכל בפחות מעשרים שניות הרופאים אמרו שזו חולשה מההקרנות או שזה בצקות שלוחצות על הראש אבל שאין סיכוי שזה הגידול שלוחץ כעת אנו במשפחה לא יודעים מה לעשות כיוון שהיא עלולה ליפול בכל רגע ללא ידיעה מוקדמת ואם היא תיפול ותפגע בראש שלה התוצאות עלולות להיות הרות אסון מה ניתן לעשותך אם זה בשביל לתמוך בה כדי שלא תיפול האם מישהו חווה תופעה כזאת עם בן משפחה או חבר או יודע על דרך כלשהיא להתמודד עם המצס זה יהיה מבורך מבורך מאוד לדעת אנחנו חיים כעת בפחד ואינננו יכולים להיות כל הזמן במרחק זרוע ממנה. אנה ממכם עזרו לנו

אמא שלך לא מקבלת טיפול נגד

אפילפסיה??? טיפול נגד אפילפסיה זה הדבר שמייד נותנים למי שיש לו גידול במח, לפי מיטב ידיעתי. נשמע לי חמור מאוד שזו היתה התשובה של הצוות הרפואי.

Oligogil

New member
אפילפסיה

יש קשר בין הדברים - כך גילו אצלי.... יש תרופות קבועות לזה - אידונטאין / ולפורל / נאורנטין וכד' שמיועדות למניעת התקף אפילפטי בגלל לחץ של הגידול. שאל שוב או שאל רופא אחר.

מיליתו

New member
אני לא בטוחה שזה אפילפסיה...

לפי מה שהרופאים אמרו זו חולשה כללית, ולא אפילפסיה... בכל אופן, אם יש לה "תחושה מקדימה", אפילו של כמה שניות, זה מספיק בשביל להתיישב או לשכב, אפילו על הרצפה, ואז לא להפגע מהנפילה.

למעלה