התקפי חרדה - מי מכירה? מי יודעת?

POOH*

New member
אני...

אם כי לא קשים מאד... מה השאלה? וכמובן אפשר גם במסר - אשמח לנסות לעזור.... POOH

lulyK

New member
מה את רוצה לדעת?

היו לי כמה - כנראה לא קשים. עבר בטיפול ממוקד בחרדה.

אור67

New member
אני חושבת שאת בחברה טובה.

או במילים אחרות-מכירה, יודעת. איך אפשר לעזור?

אור67

New member
אצלי זה נמשך המון זמן

והתבטא בעיקר בחום נוראי שהתפשט לי בראש, טונוס שרירי מוגבר, גוש בגרון, ודופק מואץ התקופה הכי מסוייטת של החיים שלי. (לפני 8 שנים) זה עבר. עם שינויים בחיים (שלא בכרח היו הטריגרים להתקפים )

yaelia

New member
את יכולה לפנות במסר

לצערי מכירה היטב ויודעת.

דפנה מי

New member
אפשר להצטרף?../images/Emo3.gif

אני בחברה טובה

תודה בנות. נראה לי שעברתי/אני עוברת

חוויה שכזו בימים האחרונים. אשמח לשמוע איך אבחנתם/אובחנתם ואיך טופלתן. אם זה אישי מידי אשמח לקבל תשובות במסר.

lulyK

New member
אצלי זה היה

כרוך בקשיי נשימה, בכי לא נשלט וחוסר יכולת לחשוב על שום דבר אחר. איבחנתי בעצמי ופניתי למטפלת דרך קופת חולים. טופלתי בדמיון מודרך, אי אפשר היה לתת תרופות בגלל ההריון.

POOH*

New member
אצלי היה בדיוק כמו לוליק....

חוץ מהטיפול... הבנתי מה קורה אבל לא רציתי לפנות לטיפול... ובהרבה עבודה עצמית לבד הצלחתי להתגבר והיום זה כבר לא קורה. ושולחת לך הרבה
POOH

sael

New member
יו, אני רואה פה הרבה כמוני

לא חשבתי שיש עוד כ"כ הרבה כמוני. האמת שהתחלתי לא מזמן טיפול בעזרתה של חברה מאוד טובה שלמדה פסיכולוגיה, ומשום מה זה נתקע ולא התקדמנו בכלל. אני רק מקווה שלא אחווה עוד התקף כזה (אבל לצערי היו לי כבר די הרבה).

lulyK

New member
כמו שאת בטח מדמיינת....

יושבים על כורסא מול המטפל/ת, מתרגלים נשימות, ומדמיינים מקום בטוח ומרגיע תוך כדי הנחייה......

דפנה מי

New member
אצלי זה מתבטא

ברעד, קוצר נשימה, תחושת חום, זיעה, תחושת מחנק ובהלה-כמה דקות ועובר... קרה לי פעם ראשונה בירח הדבש ברכבת התחתית של לונדון. פניתי לבד לטיפול שבמהלכו ניתנו תרופות, שגם מותרות בהריון!

למעלה