התקפת אכילה בערב

tamysh

New member
התקפת אכילה בערב

כמעט כל ערב יש לי בולמוס אכילה, כל שניה בא לי משהו אחר, אמנם אני אוכלת רק דברים דיאטטים (ירקות, פרי, מעדן דיאט) אבל זה לא מפסיק. מה אפשר לעשות נגד זה? וכמה זה הורס את הדיאטה?

ryurach

New member
ממש לא דבש

סוכר רק מעלה את הרצון לאכול עוד ועוד כדי לא להגיע לבולמוסים של אכילה צריך לאכול כמה שפחות סוכר כדי לשמור על רמת סוכר נמוכה בדם.

אורח חיים בריא

לדעתי במקרה כזה, יש לספק לגוף את כמות החלבון הדרושה לו, לחלק את כמות המזון שאוכלים בבת למספר חלקים על פני הזמן במשך היום ולדאוג על כך למניעת קפיצות קיצוניות ברמת הסוכר ובכך להימנע מקפיצות ברמת האינסולין. כי כאשר אוכלים רמת הסוכר עולה וכמות האינסולין עולה, דבר שמעודד את התאבון. ולכן, צריך לשמור על רמת סוכר מאוזנת. בנוסף ביוטין וויטמינים מקבוצת B יכולים להשפיע את תחושת התאבון. אין לראות במה שכתבתי משום המלצה ליטול ויטמין מבלי להיוועץ ברופא. זאת ועוד, עיסוק גם בפעילות אירובית שמשפרת את ההרגשה הטובה, שתיה ושינה טובה יכולים לעזור גם הם למניעת בולמוס אכילה. בהצלחה.

אורח חיים בריא

לדעתי במקרה כזה, יש לספק לגוף את כמות החלבון הדרושה לו, לחלק את כמות המזון שאוכלים בבת אחת למספר חלקים, על פני הזמן במשך היום, ולדאוג על ידי כך למניעת קפיצות קיצוניות ברמת הסוכר ובכך להימנע מקפיצות ברמת האינסולין. יש לשים לב לשאלות ששואלות איזה דיאטות ותזונה תימנע תנגודת לאינסולין, מאחר ותשובות לשאלות אלה עשויות לחלץ ידע שיתרום גם למניעת מצבי תחושות של בולמוס אכילה. כאשר אוכלים פחמימות, רמת הסוכר עולה וכמות האינסולין עולה, דבר שמעודד את התאבון. בכל מזון יש פמימות. יש לשמור על רמת סוכר מאוזנת. בנוסף, ביוטין וויטמינים מקבוצת B יכולים להשפיע על תחושת התאבון. אין לראות במה שכתבתי משום המלצה ליטול ויטמין מבלי להיוועץ ברופא. זאת ועוד, עיסוק בפעילות אירובית שמשפרת את ההרגשה הטובה, שתיה ושינה טובה יכולים לעזור אף הם למניעת בולמוס אכילה. אישית, לי עוזר ויטמין C שכידוע שעוזר למניעת הצטברות של כולסטרול LDL בכלי דם. בהצלחה.

eaz1514

New member
את הטיפ הזה קיבלתי מהדיאטנית שלי

ועלי זה עובד, מה גם שאין לי בבית ממתקים אחרים כולל סוכר ודבש אי אפשר לאכול בכמויות.

למעלה