התקפת מאדים !!!

gwizard

New member
התקפת מאדים !!!

שלום. ב-27 באוגוסט יהיה מאורע חסר תקדים. הכוכב מאדים יהיה הכי קרוב לכוכב שלנו. זה קורה בערך פעם ל-60000 שנה לפי הערכת המדענים. אני כרגע קיבלתי את ההודעה על זה דרך קבוצת הלימוד שבה אני משתתף, הם מתכננים טקס עולמי של כל המשתתפים כדי לשאוב קצת את האנרגיה של מאדים. בקיצור, ב-27 לאוגוסט צאו החוצה ותסתקלו בשמים, אולי תראו איזה ענק אדום מנצנץ לכם באופק :) אלון.

בפעם האחרונה ש...

ענק אדום מנצנץ לי באופק.. זה היה אף של ליצן... אז אולי ננצל את המאורע הזה לשכוח מהליצן

זה אפילו משהו שהקדמונים

לא צפו אותו... אין שום חג או מאורע שמתקשר לארוע הזה. אולי קראולי צדק כשהוא דיבר על New Aeon.

gwizard

New member
המממ

אתה לא חושב שיהיה קצת קשה לתכנן חג שמתרחש פעם ב-60,000 שנה ? אני יודע שלי זה היה יוצר קשיים נוראיים, כמו לדוגמה: איזה אוכל להביא כדי שלא יתקלקל ?
חוץ מזה, אני לא מי יודע מה מחזיק מקראולי ולי אישית כבר נמאס שכל פעם שקורה משהו אנשים רצים לספרים של קראולי ומחפשים הסבר. פשוט נתקלתי בזה כבר יותר מדי. אל תקח את זה אישית, אתה יודע שאני חולה על הבדיחות שלך :) אלון.

ToryMaster

New member
אחלה

אם אתם יודעים על מאדים שזורח 60000 שנה לפני שזה באמת קורה (אני מצחקיה עוד מישו חוץ מאת עצמי?), יש לכם דרך לדעת באיזו שעה הירח אמור לעלות בתאריך של היום הקצר ביותר בשנה (ה21 למשו)

אויואבוי

מרס הוא הכוכב שמסמל מלחמה והלכותיה. בזמן האחרון הוא היה קרוב לכדור שזה אוליי חלק מהסערות הרוחניות שפוקדות את העולם שלנו (ואוליי השני זה בגלל הראשון ומארס החליט לבוא לביקור בשל קרקע נוחה?) גם המלחמה האחרונה פרצה במארס, וכשחושבים על זה גם זו הנוראית שלפניה, נוראית במיוחד - זאת של צ'צ'ניה. i say "big batha boom" ...ואוליי לא היו הדברים מעולם. -(הדרך שלי להגיד שזה רק הגיג לחלוק ואוליי הוא סתם שטויות. אבל איכשהו אני מאמינה איפשהו שהכל קשור) אז סערות עולמיות קרבות נעימות לכם, תכינו שמיכה חמה, כוס שוקו ומישהו לאהוב. בום.

למעלה