התקצרות והתארכות בשידור חי

27חומד

New member
התקצרות והתארכות בשידור חי ../images/Emo3.gif

טוב, אם אני לא אצחק על עצמי קצת, מי יעשה את זה בשבילי? בדיקת הצוואר השבועית שלי, התכווצות לא משמעותית רגע קודם, היא מכניסה מוניטור מודדת 27 מ"מ, תוך כדי מול עינינו הוא מתארך חזרה ל- 37 מ"מ... הרופאה מסתכלת, איזה יופי, תראי איך מתקצר ומתארך, איזה מעניין לראות
מה עוד ניתן היה לראות? התחלה של פתיחה בחלק העליון של הצוואר, תחת לרחם, מגניב (??) לא היתה מרוצה מהמוניטור של הילדונת אז קיבלתי גם US בטני. הדגימה לי תנועות נשימה שלה, בטן עולה ויורדת, כבר עשתה עוד הערכת משקל - 2440, שמעתם את אנחת הרווחה שלי? אפילו אם אלד לפני הזמן יש לה יופי של משקל. נשלחתי בכל זאת לעוד מוניטור, אז כבר ייצרתי לה ציר של 100, ככה לשמח את ליבה (של הרופאה כמובן, שלא תתאכזב). בקיצור נשלחתי להמשיך לנוח, במקום לבוא למוניטור עוד שבוע, להגיע כבר ביום ראשון ולשאלתי אם לדעתי אחזיק מעמד ענתה שתשמח אם אעבור כבר את 35, מזל שזה עוד שבוע ואני מתחילה את החלק ה"נחמד" יותר של טרום מועד. התחושה האישית פנימית שלי, זה יהיה שידור חוזר של פעם קודמת. צירים בשמיים, מחיקה ופתיחה מרשימים ולידה ב-39. נכון שאתן מחזיקות לי אצבעות שככה יהיה? כדי לשכנע אותכן סופית שכדאי שכך יהיה, האיש לי נוסע עוד שבועיים לחו"ל מהעבודה וחוזר רק ב-6 למאי. שלא תעיז להראות את האף שלה קודם!!! ותודה שהגעתן עד הלום, מאד נוח לי פה, בפורמט האינטימי והשקט הזה.

ברוררררררר שיהיה שידור חוזר

מקסימום תצא יויים לפני אחותה, להראות לה מי יותר מתעללת באמא. שמחה שסך הכל הכל תקין, ובאמת יפה מצידך שאת מתחשבת ככה ברפואה ומראה תופעות מעניינות בזמן אמת.

27חומד

New member
שלא יגידו בקופ"ח שאני מבזבזת להם

נייר מוניטור לחינם. תודה על ההקשבה והעידוד
בחזרה.

טוב שאת מספקת לנו בידור ../images/Emo13.gif

חייבת להגיד לך שחוויה רב-חושית כזו טרם חוויתי. אין מה לדבר, ממש לא משעמם איתך. אבל את יודעת מה, טוב שאת מעבירה את הזמן בצחוקים. ככה עובר עוד יום ועוד יום, ובשקט בשקט את מתקרבת לחוף מבטחים.
אז אני מחזיקה את כל האצבעות לכך שתעברי כבר את ה-35 המיתולוגי, ושתלדי בבטחה עוברית שמנמונת, בשלה וצורחת. (עוד
בטח לא תזיק...) עדכני אותנו גם ביום ראשון! עתליה

27חומד

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

ביום ראשון נעדכן את פינת ההומור העצמי

למעלה