התקררות והנקה

קורינה4

New member
התקררות והנקה

שלום, א. ביתי הת חצי שנה , הנקה מלאה(באמצעות שאיבה) +מוצקים, כבר 3 ימים שהיא עם נצלת,אף סתום וקצת חום- היא מקבלת רק מי מלח לאף, האם יש רעיון נוסף לטיפול בקטנה על מנת לשחרר אף סתום ? ב. החל מהלילה גם אני עם כאבים חזקים בגרון (בעת בליעה) ונזלת , האם אני יכולה להמשיך להניק כשאני חולה (סביר להניח שמדובר בדלקת בגרון) ? האם החייקים עוברים בחלב אם לביתי ? האם יש תרופות להתקררות שמותרות לנשים מניקות ? ג. נושא אחר : אני מאכילה אותה בבקבוק B FREE,עד איזה גיל צריך להשתמש בשסתום ובקשית? תודה

הנקה והתקררות

כאשר אימא חולה, היא ממשיכה להניק כרגיל. ההנקה מגינה על התינוקת, גם כי היא מקבלת את התזונה הכי טובה, וגם כי היא מקבלת הגנה באמצעות מרכיבים חיסוניים (כמו נוגדנים וכדוריות דם לבנות) שהגוף שלך מעביר לה. לגבי טיפול בתינוקת החולה- לפרטים נוספים את יכולה להתיעץ עם רופא או מוקד מידע רפואי. אפשר להשתמש במכשיר אידים , ואפשר גם לעשות הגבהה למזרון של המיטה שלה. תרופות להתקררות- מותר טבליות מציצה, מותר תרופות להורדת חום ונגד כאבים (לנשים מניקות מומלץ iboprufen). לא מומלץ לקחת תרופה שבשם שלה יש "קולד" או "פלוס", כי לרוב הם מכילים תרופה שמיבשת את הנזלת, שיכולה גם ליבש קצת את החלב. לגבי הבקבוק- אם המטרה למנוע בליעת אוויר, את יכולה להפסיק להשתמש ולבדוק מה קורה. אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה