התקררות

התקררות

כן אנשים יקרים, הסתיו הלך כלעומת שבא, אבל, לא בלי שהותיר משקעים רבים... העניין הוא, שבשבועיים האחרונים אני עסוק בלזורר ולשורר. לא ברור מה יותר, ומי גובר על מי. בין דפים מוכתמים בדמעות של קור, הצליחה שירה לשרוד, אפילו לשגשג, ואני תקווה שעכשיו, תוכלו סוף סוף להנות מפרות צינוני המשובח... אבל, מחר... לעת עתה בקבוק חם ותה אחרון של חסד. לילה טוב! אריה במדבר.

קסנדרה*

New member
ובהזדמנות זו- התנצלות ממני../images/Emo142.gif

הייתה לי עבודה גדולה מאד לסיים, אני צריכה להגיש אותה עוד יומיים, וזאת בתוספת שפעת קשה שהתבייתה עלי, אז קצת הזנחתי אתכם, אז הנה קבלו את התנצלותי ובימים הקרובים כנראה אחזור לפעילות רגילה. קסנדרה

aiziq

New member
קסנדרה ../images/Emo24.gif

רוצי לבית המרקחת הקרוב, או תשלחי מישהו ושיביאו לך שמן אקליפטוס. את מטפטפת טיפה לתוך סיר עם מים רותחים, שמה על הראש את המגבת הכי גדולה שיש בבית ומכסה את עצמך ואת הסיר, ועושה סאונה על הכיריים. ככה את נשארת שעתיים ליד ה"גז". ואחרי זה תספרי לי מה קורה עם השפעת. (או אולי השפעת תספר לי מה קרה לך
...). החלמה מהירה
איציק.

קסנדרה*

New member
איציק לצערי זה לא מספי טוב להפעם../images/Emo10.gif

אני עם כאבי גוף כבר זה היום ה-14, אבל (טפו טפו טפו) מסתמנת הטבה, אם כי מאד מינורית אבל אני אופטימית. תודה ע האיחולים והכל
קסנדרה

אופק8791

New member
לקסי ולאריה

רפואה שלמה לכם יקיריי. מרגישה איתכם כי אני ממש במצבכם. האפצ'י. אצלי זו שפעת, ומקווה שעד יום חמישי הכל יעבור, ואם לא אז....... כרגע צפונה בין השמיכות, בקבוקי המים החמים ומפזר החום.

למעלה