התקשורת, החדשות- מה נסגר איתכם??

anatb18

New member
התקשורת, החדשות- מה נסגר איתכם??

בחיים לא הייתי מעודכנת על מצב של בנאדם אפילו שהכי קרוב אליי כ"כ הרבה... אני חושבת שפשוט דבר ראשון כל השמועה שהוא מת ולא יודעים איך להוציא את הז לתקשורת זה רק בגללכם, שהפכתם אותו למת עם כל התשדירים של רה"מ, כאילו שאנחנו לא יודעים איך הוא נראה ומה אמר והתנהג.. דבר שני, שתפסיקו כבר כמה ימים לשדר רק עליו כל התשדירים, עם כל הכבוד ויש כבוד שהוא רה"מ אבל אני לא חושבת שעם המצב והניתוחים המסובכים שהוא עובר כל חצי דקה יש עדכון חדש. תעשו אולי מבזקי חדשות יותר בתדירו תאריכו את זמן החדשות אבל אל תשדרו כל היום 24 שעות ביממה לאנשים כבר קשה לסבול את הכאב, ואת זה בכלל ורוצים קצת לשנות אוריה אבל חבל שאין מה לראות כי כל הלוח שידוריןם השתנה. כשסבתא ז"ל שלי הייתה בבי"ח סבת"א האהובה שלי היה לה סרטן לא הייתי כזאתי מעודכנת כמו עם רה"מ, ובכל זאת ראיתי טלויזיה וחייתי את החיים שלי ועם כל הכבוד סבתא שלי הייתה יותר חשובה לי. דבר שלי בעניין של אמונה אני חשובת שפותחים עליו יותר מידיי עיניים ויש חדריה לפרטיות תנו לרופאים לעשות את העובדה שלהם, לא סתם הגיע לעין כרם בי"ח אחד הטובים ורופאים מצויינם שיעשו את העבודה הכי טוב שיכולים. תשאירו את זה למשפחה ולרופאים, ואם יהיה עניין שנצטרך לדעת אנחנו נדע.. אז מי ייתן ותהיה החלמה מהירה לרה"מ אריאל שרון ואני מאוד מקווה שייצא כבר מהמצב של בין חיים למוות.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהוצאת לי את המילים מהפה

!!!!! טוב לדעת, בהתחלה חשבתי שרק אני חושבת כך ועכשיו אני רואה שאני ממש לא היחידה אמרתי פה מזמן שהתקשורת כאן פשוט מזוויעה
מוציאים את המיץ בכוח, סוחטים עוד ועוד, דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי דיייייייייייייי כבר

anatb18

New member
אני חושבת שזה רע לשני הצדדים

גם לכיוון של שרון אם זה עין וכמובן הדבר הראשון כל הלחץ שיש על הרופאים על כל התקשורת שמחכה לאיזה רופא שבטעות אפילו ייצא בשביל מידע שכלום לא השתנה... יש עליהם לחץ גם ככה והתקשורת עושה רק רע דבר שני הם כבר מבחינתם הרגו את הבנאדם.. מהכיון שלנו, הרגו אותנו זה כבר נמצאס כשעצוב וקשה לא מתעמקים מהבעיה בורחים ממנה קצת כדי לשנות אוירה, וטלויזיה זה אחד מהדרכים לברוח מהמציאות וכנראה שלא נותנתים לנו לעשות זאת.

../images/Emo45.gifבדיוק

כך בדיוק אני חושבת את מתבטאת מצוין..חח אצלי זה גם בראש אותן המחשבות... כל ההמולה הזאת באמת מוגזמת...זה די והותר, ואכן עברו את הגבול
באחת מההודעות של מנהל הדסה, מההודעות הרשמיות, הרגשתי כאילו הוא בא רק כדי להרגיע את הכתבים שבחוץ, שיעזבו אותם ושיאפשרו להם להמשיך לפעול בשקט.

anatb18

New member
גם יום חמישי אמרו שרק בערב

ייתנו הודעה לגביו מהבוקר אמרו ואז כל שנייה היה משו

למעלה