התקשורת וסיקור העבמי"ם

Majestic12

New member
התקשורת וסיקור העבמי"ם ../images/Emo10.gif

החלטתי לפתוח נושא חדש (ולא לשרשר אותו לנושא הכנס) למרות שהוא המשך ישיר לכנס המרכז. אני מתכוון לסיקור האידיוטי והעלוב, שהעניק פורטל "נענע" (nana.co.il) לכנס. הפורטל טרח לשלוח את ה"כתבת" החיננית על-מנת לערוך כתבה רצינית (כך חשבנו וכך היה בתחילה). הכתבת ראיינה חלק מבאי הכנס (כולל אותי) והכל נראה כשורה. לאחר שתמו הראיונות - החלו ההצגות (וזו כנראה הייתה המטרה האמיתית שלשמה הגיעה הכתבת. במידה והיינו מודעים לכוונות אלו מלכתחילה, סביר שלא היינו מתירים להם להגיע כלל).. הכתבת שלפה אקדח פלסטי ושאר גימיקים אידיוטיים מתיקה, והחלה להשתולל במקום, בסגנון ערוץ הילדים. בכתבה המוצגת ב"נענע", כמובן שטרחו לחתוך את כל ההרצאות ואת כל הראיונות הרציניים שהוענקו לכתבת, והשאירו את הגימיקים האינפנטיליים ואת השטויות העלובות - מה לא עושים למען גולשי "נענע"... אני בהחלט ממליץ לכם לצפות בכתבה (מופיעה בדף הראשי באתר נענע - תחת הכותרת "חייזרים בעיר הגדולה") ולראות בדיוק כיצד מתייחסת התקשורת לנושא זה (בהבדל דק אחד - אני לא יכול לכנות את עובדי "נענע" בשם אנשי תקשורת - זהו עלבון לאנשי התקשורת האמיתיים). שליחי נענע הפכו את הכל לקרקס עלוב, וטרחו לפרסם כתבה עלובה ואידיוטית, וזאת במקום לפרסם פעם אחת ויחידה כתבה רצינית ובסיסית. אין בכוונת המרכז להגיב לכתבה, ועדיף לתת לה להיעלם. למזלנו, מדובר בפורטל, שאינו מהמובילים בארץ, ולכן גם הנזק שולי - אבל נזק נגרם! דוקא לאחר שצפיתי בכתבה - אני רק יכול להצטער על העובדה שרובכם לא הגעתם אישית לכנס. רק מי שהיה שם, יכול להבחין בין מה שהכתבה מציגה, לבין מה שהיה באמת בכנס. אני מקווה לראות את כולכם בכנסים הבאים !!!

gozlan8

New member
התיחסות סביבתית

מצער שקהל היעד לכתבה זו הוא בעיקר נוער, זו ההשלכה כלפי מה שכינית בזמנו דור העתיד. במקום להעביר מידע וסיקור אובייקטיבי, הנוער "נופל" בין כתבות גרוטסקיות לסרטים מלאי פעלולים, התחקיר המדעי הופך שולי ביותר.

Majestic12

New member
אבל יש הבדל מעניין...

דוקא בני נוער יותר פתוחים לעניין ולרעיון. מה שחבל זה, שהכתבה אכן מכוונת אליהם - והיא מראה לאיזו תת-רמה מוכנים לרדת כלי התקשורת, רק בשביל להציג משהו כעיסוק לפסיכים, סהרורים, תמהונים וכ"ד....

gozlan8

New member
חובה עלי

להעיד על עצמי שאינני תמהונית וסהרורית, אלא אדם רגיל למדי ורגלי נטועות היטב. אלמלא "ניתקלתי" בתיעודים רבים ומהימנים אולי הייתי מתיחסת אחרת. חבל שכל המוקיונים לא שומרים דעותיהם לעצמם, אם לא עוזרים לפחות לא לשים רגל...

כריסטין

New member
להוריד את הוידיאו !

הכתבת וידיאו בנענע הופכת את עניין העב"מים ל"חדר של חני" ולא כנושא רציני . שהכתבת תלך לשחק בטלנובלה ארגנטינאית במקום לסקר נושאים כאלו...

Sid

New member
אני חושב שכל מי שענה למפגרת הזאת

תרם לכל הקטע הדבילי הזה בשביל מה שיתפתם איתה פעולה? זהו כנס רציני ואסור לעשות ממנו צחוק הכי עיצבן אותי שהיא כל פעם היתה בצד ועשתה מכל מי שדיבר שהוא קוקו או משוגע אותו דבר הם עשו גם צחוק ממופע האבקות ישראלי שהיה לפני כמה שבועות. כל דבר שהוא לא מקובל בחברה הישראלית ה"נאורה" שלנו, זוכה ללעג וזלזול...

Majestic12

New member
מה שבאמת היה...

המוקיונית הזו (שכנראה עושה דוקטורט בפסיכולוגייה...מתאים לה) בהתחלה עשתה ראיונות רציניים וסיקרה את כל הכנס ברצינות. ההצגה נעשתה בסוף ובצורה מכוונת מראש. בסוף הכנס, היא שלפה את כל הגימיקים והאקדחים וניסתה לעשות הצגה. העורכים חתכו מסרט את כל הראיונות, השאירו רק קטעים שוליים וקצרים ואת השטויות של הגברת ה"כתבת". התוצאה - זה מה שאתם רואים בנענע...וזה היחס הכללי של התקשורת לעניין חקר העבמי"ם.... כמובן שאתם מוזמנים לפנות במכתבי תלונה לעורך נענע, במייל: [email protected]

Gilliana

New member
חבל להתרגש

ועוד יותר חבל להתייחס לנענע כאל איזשהו גוף עם רמה תרבותית כלשהיא או כל ערך מעבר להיותו שעשועון בידור זול לבני נוער, וגם זה בערבון מוגבל. אני מסכימה שאסור היה לשתף פעולה אבל כנראה שאת זה לומדים בדרך הקשה.

חנן, קודם כל, ישר כח...

נראה שהיה כנס מרתק, ואני ממש מאוכזבת שהפסדתי אותו. אני אנסה להגיע לכנס הבא, במידה וזה יסתדר לי...
ולגבי נענע- הכתבה שהם עשו פשוט מבזה! לקחו בחורה מטומטמת (היא בהחלט נראית כזו לפי השטויות שהיא פולטת ולפי ההתנהגות שלה בכנס) שבקושי יודעת עברית ("מבולבלה") ונתנו לה לפלוט שטויות מול המצלמות. בושה לנענע לדעתי. וזו לא הפעם הראשונה שהם שולחים כל מיני פוסטמות לסקר כל מיני אירועים... בקיצור- לא להתייחס. שהיא תמשיך להאמין שהיא חיה בטלנובלה ארגנטינאית, ואנחנו נמשיך להאמין בעב"מים ויצורים מכוכבים אחרים... העובדות נשארות עובדות, אחרי הכול.

Majestic12

New member
אתם מוזמנים לכתוב לעורך נענע

המייל הישיר שלו: [email protected] (ואל תצפו לתשובה מהם, ובטח לא יפרסמו את התגובות שלכם באתר)

Gilliana

New member
חבל על המאמץ חנן

כל עוד אין עם מה לסתור להם בפנים באופן חד משמעי ובלתי ניתן לערעור, כל נסיון למחות על התנהגותה הנלוזה וחסרת הטעם והרמה של הכתבת יהיה עקר, חסר תוחלת ורק יגרום לכולנו להתרגז עוד יותר. בשביל מה? הם ממילא לא ראויים לזה...

סקריץ

New member
אני סבורה

שצריך לשים את זה בצד ולהמשיך הלאה. בסך הכל משתמע מהדברים שהיה כנס פורה ומוצלח ובזה יש להתמקד. לא קרה שום דבר. הרי בסך הכל מדובר בתחום שלאורך כל הדרך צעורר תגובות כאלה ואחרות ומדי פעם צצה לה אחת שניראית ממש גרוטסקית ומגוחכת כמו הכתבת ההיא. כניראה שלא מזדמן לאותה הכתבת להישתולל ,לצחוק ולהנות מחייה אז היא מצאה מקום להתפרע בו. בואו נשכח מזה משום שזה החלק הכי פחות מענין אם בכלל בכל הסיפור כאן.

כריסטין

New member
מה ? הכתבה עדיין שם באמצע הדף

יש תמונה קטנה של כתבת ושם כתוב על החייזרים לחיצה על התמונה והסרט נפתח .

למעלה