התקשורת לא מאוזנת (כרגיל)

byzon

New member
התקשורת לא מאוזנת (כרגיל)

השחקן משה איבגי(איש שמאל), "דוקו-מדיה", 18.5.99: "התקשורת פה מתגייסת כדי להציל את הדמוקרטיה(מידי נתניהו)" שלי יחימוביץ' )"עובדה", 23.12.98:) "בואו לא נתחסד. התקשורת תתגייס כולה למען הפלתו של בנימין נתניהו מראשות הממשלה. היא עשתה את זה בעבר ותמשיך לעשות זאת בעתיד...התקשורת...לא אובייקטיבית בסיקור מערכות בחירות, היא מתייצבת בדרך כלל...לטובת המועמד של מפלגת העבודה. התקשורת לא רוצה את בנימין נתניהו...מסומנת פוליטית והיא תעבוד נגד ביבי

nosharon

New member
עוד כמה עוותים של התקשורת

עקב אחימאיר, "דוו-מדיה", 18.5.99: מאז יוני 1996 התקשורת לא היתה יכולה להשלים עם בנימין נתניהו כראש הממשלה". שלום ירושלמי, גל"צ, 24.5.99: "לראש הממשלה נתניהו לא נתנו רבע שעה של חסד, וזה נכון, ואני חושב שבאמת היתה התגייסות של התקשורת אז בעד פרס, אחר כך להפיל את נתניהו". אילנה דיין, "ג'רוסלם פוסט", 12.3.99: "כל כותבי מאמרי המערכת ובעלי הטורים התייצבו כאילו איש אחד. יותר משנאה, קיימת התגייסות המונית לגרום לכשלונו [של נתניהו]". אורי פורת, מתוך עדותו בבית הדין לעבודה, "כלהעיר", 7.5.99: "הדעות שלי על התקשורת אינן מוסתרות. אני אמרתי כמה פעמים בהרבה פורומים שונים, ואני אומר את זה למרות שאני יודע כי בכך אני מסכן את ראשי, כי התקשורת שלנו היא שמאלנית ומגוייסת". גדעון רייכר, "דוו-מדיה", 18.5.99: "לא היה מרה אחד בהיסטוריה של 30 השנים האחרונות שהתקשורת נטה עמדה אחידה, נחרצת, כמעט בלי נואנסים, כולה התגייסה נגד ראש הממשלה". לאה רבין, "מה בוער", גל"צ, 24.5.99: "כולם נחלצו לעזור, לעזור להפיל את הממשלה הרעה הזאת". (שאלה של רזי בראי: "כולם. זה אומר גם התקשורת?") "גם התקשורת, כן".

ערב רב

New member
מדובר במחזור של ציטוטים מהאתר הישן

של ביבי, הם אמנם נכונים אבל קצת ישנים, יש חדשים והרבה יותר מזעזעים, גם אם לא מכוונים ספציפית אל ביבי אלא אל הימין בכלל.

A m i n a d a v

New member
ונא לא לשכוח את הפנינים של יוסי

שריד, שהודיע חגיגית שביום שיתבצע טרנספר בערבים (אמן!), הוא וכל חבריו לשמאל יהפכו את המדינה, יקראו לסירוב פקודה ויעצרו את העולם מלכת למענם, מה שכמובן לא קרה בגירוש מגוש קטיף וגם לא יקרה בעתיד...

למעלה