התקשורת קטסטרופה היום עם ברק

התקשורת קטסטרופה היום עם ברק

אני לא מצליח להיכנס לאתר שלי וביתר האתרים איטי בצורה זוועתית. המהירות 0.1-0.2K בד"כ. ואני עובד עם ADSL! דיברתי חצי שעה עם התמיכה ולא עזרו. יש למישהו רעיון מה קורה?

JaMeS_b0nD

New member
לא ידוע...

בייחוד שאני מחובר גם דרך ברק- לא הרגשתי איזה שוני במהירות הגלישה, אני מחובר מזה 6 ימים ו-10 שעות רצוף ללא התנתקות, והכל זהה ומהיר...

philips

New member
ככלל...

תמיד תתחיל בוידוא הצד שלך כתקין- תוכנות ,FIREWALL ,רשת וכו´ לאחר שסיימת ..עשה כמה TRACERT חביבים אל נקודות מעניינות ברחבי האינטרנט מומלץ בארצות שונות ו IP CLASS שונים (A,B,C ...ולכשהיו בידך התוצאות... תוכל להאשים בקלות רבה יותר את התמיכה/ברק.. אגב..אני מאמין שהם גם יסמכו אם תשלח להם תוצאות אלו.. אני שלחתי כבר עשרות ל אינטרנט 012.. בכל מקרה....איך עושים??? 1. יוצאים ל DOS PROMPT 2. כותבים tracert www.yahoo.com לדוגמה... וכך גם לאתרים אחרים.. 3 עוקבים אחרי הסיגנל עד שהוא מגיע או עד שהוא מפסיק ומופיעות כוכביות וכו´.... ואז יודעים שיש בעייה... 4. מוסיפים פלפל ומלח ומגישים לברק חם.. בהצלחה

היום הכל עובד כרגיל

אינני יודע אם המצב אתמול היה באשמת בזק או ברק. כנראה צריך להתרגל לכך שהתקשורת לפעמים קורסת ליום יומיים. חבל שהחשבון שלהם לא לוקח בחשבון שהשירות שלהם לא עובד חלק מהזמן.

למעלה