התקשורת תמיד שנאה את מכבי

התקשורת תמיד שנאה את מכבי

התקשורת אוהבת רייטינג, התקשורת אוהבת לשחוט פרות קדושות, התקשורת אוהבת לנפץ מיתוסים. התקשורת לא שמה לב ל2 דברים. ראשית, שמכבי מחזיקה את כל ענף הכדורסל בארץ מכיון שבלי מכבי אז שחקנים זרים טובים לא היו באים גם לירושלים ולחולון, רק בזכות זה שהם שמעו על מכבי אז כשמציעים להם לבא לליגה הישראלית הזניחה, הם חושבים שיש פה משהו. אם מכבי לא תהיה בעוצמתה, אז תוך שנים ספורות ענף הכדורסל כאן יגוע לחלוטין. שנית, מכבי מפרנסת את התקשורת מזה שנים, בהופעותיה ביורוליג ובפיינל פורים. על מה יכתבו כאן אם מכבי תיחלש? לאן כל העתונאים יסעו כל שבועיים, לסקר את היול"ב? ולעצם העניין, ראיתי את גמר הגביע עם אוהד שרוף של י-ם, ובפאול השלישי של חג`ג` הפרשן אמר שהשופט החליט לתת את המשחק למכבי. שאלתי אותו אם זה היה הפוך, אז הפרשן היה אומר שהשופט נותן את המשחק למכבי? הוא הודה בצדקתי, וכעבור כמה דקות בשריקה החמישית לעבירה למוריס שהיתה על כלום, אכן, כל הפרשנים נדמו..

בSSטון

New member
וזה עוד כלום

לעומת מה שעמית הורסקי עשה. כשמכבי הגיעו ל22 הפרש הוא זעק ``איזה מצב לא נעים``. וכשהפועל חוזרים הוא לא מתבייש להגיד ``הפועל סוף סוף מראה מה היא יודעת. שרק תמשיך כך``. בושה, חרפה, וביזיון. השתמשתי במילים הכי עדינות שיכולתי. בעעע

לא נראה לי שזה בגלל שהוא אוהד הפועל

או משו כזה. לי נראה שההתבטאויות האלה נבעו מרצון למשחק צמוד ומותח. מותחן = רייטינג. יצא לי לראות בכמה פורומים לפחות כמה אנשים שסיפרו שכשזה הגיע ל 22 הפרש הם פשוט עברו לערוצים אחרים מחוסר עניין, וכשנודע להם איכשהו שזה הולך ומצטמצם הם מיד חזרו לערוץ 1.

modz0r

New member
אל תנסה לסנגר עליהם

כל עברה של ירושלים אצל שלח זה "לא יכול להיות!!" וכל פעם ששחקן של מכבי נכנס לשטח של שחקן של הפועל זה "עבירה ברורה!!" אחרי שפייזר קלע עונשין, סהר ציין שהוא לא מחטיא הרבה ("אם היית אומר שהוא מחטיא אז אולי הוא היה מחטיא"), הורסקי בתגובה אמר "אל תדאג, זה עוד יקרה". היו עוד המון דברים במשחק הזה, אבל אתה מבין את הרעיון.

עמית הורסקי שונא מכבי

ואוהד מכבי חיפה בכדורגל....לפני מספר שנים יצא לעבוד איתו במשך חודשיים...סה"כ בתור בן אדם הוא איש טוב...אביעד פוהרילס שונא מכבי והוא אדום...גם הוא אחלה בן אדם...אילו שני אנשיי תקשורת שיצא לי לעבוד איתם מעבר לזה שהם התוודו על שנאתם למכבי הם אנשים טובים...יצא לי לשמוע שידור של עופר שלח שטען בשידור "שאותו אי אפשר להאשים באהבה למכבי...."

למעלה