התקשרו אליי עכשיו

התקשרו אליי עכשיו

פעם ראשונה שבכיתי מעצבים על ההליך הכל כך מייגע של ההתנדבות. בכל מקרה, זאת בטלפון אמרה שאם אני רוצה להיות ממד"ה, אני לא אוכל להתגייס בגיוס ינואר כי זה דורש עוד תהליך (כולל יום המא"ה וכו...) בכל מקרה נכנסתי לחיל שלישות והתרשמתי לטובה. השאלה אם יתנו לי תפקיד משם בלי הבלגן של יום המא"ה? כלומר, הבלגן שאצטרך לעבור אם אתקבע על ממד"ה כאילו היא הזכירה כל מיני שמות של יחידות אבל לא זכור לי חיל שלישות...

hillator

New member
ככה

מציאה שתשאלי בפורום מתגייסים על יום המאה כי בתקופתי אפילו לא היתה חיה כזאת איזה תפקיד שלישותי את רוצה?

אין לי מה לשאול ספציפית על יום המאה

פשוט היא אמרה לי שאם אני רוצה ממד"ה אז אני הולכת להאריך לעצמי את התהליך כי זה כולל יום המאה ועוד כל מיני פגישות.. אז הבנתי ממנה שכל שאר התפקידים זה לא... (משום מה היא הזכירה שאני יכולה להתגייס גם למגלן, וגבעתי ועוד כל מיני יחידות קרביות, איך לעזאזל?!.. O0) בכל מקרה, השאלה אם בחיל שלישות אני גם אצטרך יום המאה? היא אמרה בטלפון, שאני אבחר חיל שאני מעדיפה ואז יזמנו אותי לשיחה וראיון שם ויציעו לי תפקידים.. זה באמת הגיוני????? רציתי ממש ממש משקית נפגעים, אבל זה רק בסיס פתוח, וזה ממש באסה.. משקית שלישות? אמרו לי שזה מלא מחשבים וניירת, האמנם? יש פה מישהי שהייתה או עודנה בתפקיד הזה? משקית תש? לא דכאון?

hillator

New member
תראי לא קרובה לנושא כוח האדם בצבא

אבל לגבי קרבי צריך לזכור שגם בגולני ושיריון יש שלישות ביחידה. משקית נפגעים לדעתי יותר קשה ממשקית ת"ש, זה לא היום להתעסק עם פצועים. ואני לא מדברת על משפחת שקולות(למרות שזה ניראה לי משהו שקצינת נפגעים עושה). שמעי אפשר להגיד ככה על כל מקצוע בצבא. נגיד תכניתן- ואו איזה משעממם לו כל היום יושב מול קוד בשפת סי.. יוצא מהצבא עם מספר יותר גדול מ6 במשקפים... ומצד שני ואו איזה מגניב 6 שנות ניסיון ומספיק תואר ראשון.. הדרך למיליון שלו בגיל 30 קרובה.. זה תלוי איך מסתכלים לא נראה לך?

nir2b

New member
מש"קית נפגעים.

האם זה אפשרי בכלל להיות מש"קית נפגעים בתור מתנדבת ? זה בעצם התפקיד שחלמתי עליו מגיל צעיר.... האם דיברת על זה עם משיהו מצבא האם זה אפשרי ?

hillator

New member
ממה שידוע לי

אין מניעה כל עוד יש נתונים מתאימים ורופא תא מתנדבים מאשר.

למעלה