התקשרו אלי עכשיו מהדקה ה-90 והודיעו לי שנגמר

התקשרו אלי עכשיו מהדקה ה-90 והודיעו לי שנגמר

המקום במלון Anthea להזמנה שלנו בתאריך ה-30. המציג שלהם אמר לנו שיחזור אלינו עוד כשעה עם הצעה למלון אחר. לאילו מלונות כן להסכים ולאילו לא? מנסיונכם הם מבקשים תוספת במחיר\ מורידים במחיר עבור מלונות יותר טובים\פחות טובים? תודה!

lalala33

New member
גם לי

גם לי אמו אותו דבר לקחתי סימוס מג'יק... לא יודעת יותר מידי פרטים עליו

לנו הם הציעו או Lazy Lemon או

Cornelia חצי פנסיון בתוספת של 60$ כל אחד. נראה לי שאם נלך על משהו זה יהיה Lazy Lemon, איך הוא? קרוב לסקוויר? איך החדרים?

להיט!

אחי חזרתי מהלייזי למון לפני שבועיים קצת יותר...אין דברים כאלה!! הוא על הסקוואר אחי אתה הולך בדיוק 40 מטר בשביל להגיע לכל הפאבים, מסיבות כל הדברים החמים בנאפה אחי....הלובי חם אנשים מצחיקים הבעלים הוא שפיץ שולט באיה נאפה יעשה בשבילך הכל אם תהיה בנאדם, יש 2 עובדות דלפק מרגריטה ומיכאלה או משהו כזה היינו שיכורים המצאנו להן כל הזמן שמות אחי הן חמודות רצח אחת עצבנית לפעמים זה מאוס אבל השנייה היא כמו אמא דואגת לך להכל ויושבת איתך בלילה על בירה... אתה קרוב 2 דקות לכביש הראשי שמוביל למקדונלדס ופיצה האט אחי קיצר מלון שווה...ואין הרבה מדרגות לחדרים ככה כשחוזרים עם מישהי שיכורה אתה יכול לשחק אותה ג'נטלמן ולקחת אותה על הידיים בלי להיקרע בדרך חח.... תהנה אחי

תודה אחי על ההמלצה, אבל איך הוא? נקי?

ממה שראיתי פה בפורום הרבה אמרו שהוא חורבה. אני שוקל אפילו לבטל.

נקי עד כמה שאפשר להיות..

אם תשמור על החדר וניקיון (מה שאנחנו לא עשינו) הוא יהיה נקי זה לא איזה מלון 5 כוכבים שמנקים לך אותו כל יום אבל אם הוא ממש יהיה מלוכלך החדר אז אתה מבקש מהעובדת שם בדלפק והיא תגיד לחדרנית לנקות אותו

למעלה