התקשרתיל מי שתהיה בקרוב גיסתי

אורא

New member
התקשרתיל מי שתהיה בקרוב גיסתי

הבכורה. אחותו של החבר שלי הבכורה גרה בחיפה, התקשרתי לשאול לשלומה (קצת בעיות בריאות) והודעתי לה שאנחנו מאוד מתגעגעים (שבועיים מאז הפעם האחרונה). ושיהיה לנו רכב (ההורים שלי משאירים לנו מיום חמישי עד מוצאי שבת) ושאנחנו אצלה לצהריים ביום שישי (זה גם הזמן של הנכדה שלה) והיא ענתה לי
איזה מזל שאתם באים כי אני כבר מתגעגעת אלייך מאוד ואין לי זמן להגיע לתל אביב בכלל.... אחרי שעה היא מתקשרת
ואומרת לי, תשמעי בשני לדצמבר תקחי יום חופש אני בתל אביב כל היום ואנחנו הולכות לראות את השמלת כלה שבחרת ואני רוצה לקנות לכם מתנה....... מתוך 8 גיסות וגיסים יש לי אחת נפלאה שהייתי חייבת לספר לכם עליה
אור

עציון

New member
טוב שסיפרת. כי גם דברים חיוביים-

לא יאומן כי יסופר-- עוזרים גם עוזרים לך ולאחרים. אור בקצה המועקה? WHO KNOWES

אורא

New member
עציון, גיסה אחת נפלא שהיא

כמו אמא ואחות בשבילי.
אך השאר השאר מורידים אותי ביגון שאולה
אור

עציון

New member
דיי!!! עד כאן רחמים עצמיים, מה זה

עוד לא התחתנת. עוד לא חייבת לאף אחד וכבר החיים יורדים שאולה? וואלה, את הלא צעירה, מה לך וליגון שאולה? מה את יודעת צער אמיתי, מה הוא? ושלא תדעי.... על כל פיפס תלכי להתבכיין? אהי חזקה. אהי אמיצה. אהי את ושלום על ישראל...

אורא

New member
עציון , כל מה שסיפרתי ופתחתי

כאן, זה עדיין לא כל מה שעברתי איתם..... ידעתי צער ואני יודעת אותו כל יום מחדש. למרות גילי הצעיר, אור

הגנובה

New member
נהדר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif - על זה אמא שלי היתה

אומרת.... אלוהים סוגר דלת אבל פותח חלון.... תהני ממה שיש לך
- גם לי יש גיסה נהדרת - אשתו של אחי
- אנחנו ממש כמו אחיות ואני אוהבת אותה מאוד

כיף לך

יש לי רק גיסה אחת. לא היה מזיק שם קצת מקצה שיפורים . הייתי מצפה לקצת יותר אהבה. אני מציעה לך רק לשמור ולטפח את הקשר היפה הזה. כל טוב ומזל טוב.

למעלה