התקשרתי למדור מתנדבים

התקשרתי למדור מתנדבים

אמרתי להם שאני מחכה כבר משו כמו שבועיים לטלפון מהם ושעדיין לא ייצרו איתי קשר מאז שהייתי אצל המקרפר ושאני רוצה לדעת מה קורה עם התיק שלי
היא אמרה לי שהתיק עדיין במדור מיון ואבחון בשביל שייקבעו לי פרופיל של מתנדב ובנוסף היא אמרה שהם ייצרו איתי קשר בשביל לזמן אותי לעוד וועדה רפואית?
למה עוד וועדה רפואית? כבר היייתי באחת

Run for a Fall

New member
היי בר

עבור מתנדבים עם פטור על רקע נפשי יש צורך בשתי וועדות - האחת, וועדה של גורמי ברה"ן שקובעת האם המצב יציב בכדי לאשר את התנדבותך (אותה עברת), והוועדה השנייה היא וועדת ההתנדבות (לה אתה ממתין) - בו ההתנדבות מאושרת (עם הפטורים הנחוצים) או לא מאושרת (בהתאם להחלטת הרופא) - הרופא בוועדה זאת למעשה נעזר בחוות הדעת של גורמי ברה"ן כדי לדעת אם ניתן לאשר את התנדבותך או לא.

שאלה

אם המקרפר כן אישרה לי את ההתנדבות יש סיכוי שהוועדה תחליט אחרת? אם כן מה קורה במצב כזה

Run for a Fall

New member
היי

קשה להגיד כיוון שאי אפשר באמת להיכנס אל תוך ראשו של מקבל ההחלטה - ובמקרה שלנו, רופא מתנדבים.

הנטייה של הרופאים היא בדר"כ להקשיב להמלצה של גורמי ברה"ן אבל לא ניתן להבטיח זאת במאת האחוזים.

אם ההתנדבות אינה מאושרת - ניתן להגיש ערעור על ההחלטה תוך 30 ימים וכן להגיש בקשת התנדבות נוספת, או לחילופין להתנדב לשירות לאומי.

אני נוטה להאמין שאם בוועדה של ברה"ן המליצו על התנדבות, הרופא לא יצא נגד החלטה זו, אבל שוב כמו שאמרתי - לא ניתן להבטיח כלום.

הבנתי תודה רבה על התשובה

כמה זמן לוקח לקבל תשובה ? הייתי אצל המקרפר ב18.12.2013

Run for a Fall

New member
מאוד אינדיבידואלי

קשה להגיד, לפי מה ששמעתי מדובר בחודש ואפילו חודשיים לפעמים אבל יכול להיות גם פחות, תלוי בסיבת הפטור וכו. אני מציע שתברר עוד שבועיים בערך האם יש חדש עם מדור מתנדבים ותראה האם יש כבר תאריך לוועדה או שידוע מתי בערך היא צפויה להיות.

למעלה