התראה אוטומטית במייל

הראל777777

New member
שלום. האם ניתן ליצור התראה אוטומטית שנשלחת במייל מקובץ אקסל? הצלחתי לייצר התראה בצבע מתוך עיצוב מותנה אבל הייתי רוצה גם התראה במייל במקרה ולא אכנס לקובץ

ziv98

Member
אפשר - כנראה שתצטרך להגדיר יותר במדויק מה אתה רוצה + קובץ דוגמה עם נתונים ועיצוב מותנה.

לפני ההגדרה: אם הגדרת עיצוב מותנה, כנראה ההתראה מבוססת על ערך של תא (או מספר תאים + פונקציה). איך הערכים בתאים ישתנו אם לא נכנסת לקובץ ? תלות בתאריך ?

הראל777777

New member
תודה על התשובה המהירה.את הנתונים על הכמויות אני מזין ידנית כל כמה ימים.ההתראה מבוססת על תאריך מוגדר מראש של פג התוקף.ההתראה בצבע פועלת פעמיים(כל פעם בצבע אחר) , 60 יום לפני פג התוקף ו30 יום לפני פג התוקף

ziv98

Member
קובץ דוגמה ?
האם ניתן להניח שתפתח אקסל (כלשהו) ביום ההתראה ?
האם מספיק שבזמן פתיחת אקסל תקפוץ הודעה ?
כמה אתה יודע VBA ? האם מספיק להציג מתווה לפיתרון ?

מתווה אפשרי:
קובץ שיושב ב - xlstart
הקובץ מקבל את תאריך פג התוקף הקרוב ביותר בסגירת הקובץ המקורי (מאקרו אירוע בסגירת קובץ)
הקובץ יכיל מאקרו אירוע בזמן פתיחה:
1. אם תאריך המערכת בטווח ההתראה (30/60 יום) ביחס לתאריך שנשמר - תקפוץ הודעה "קיימות התראות פג תוקף בקובץ פגי תוקף - לקבלת פירוט פתח את קובץ פגי התוקף"
2. יישמר תאריך המערכת בקובץ
3. בכל פתיחה נוספת ייבדק האם התאריך מסעיף 2 הוא "היום". אם כן - לא תקפוץ הודעה (ע"מ שלא להקפיץ הודעה בכל פתיחה של אקסל בהמשך היום)
4. סגירת הקובץ
בסופו של דבר הקובץ מכיל 2 תאים (תאריך מקובץ המקור + תאריך בדיקה אחרונה) ומאקרו אירוע.

הראל777777

New member
תודה.צירפתי קובץ דוגמא. ההבנה שלי באקסל היא ברמה נמוכה בכלל ובvba בפרט
הקובץ הקובץ נפתח כל כמה ימים כדי לעדכן כמויות. אני מחפש פתרון שיקפיץ התראה לא רק כשהקובץ פתוח מולי. הקובץ יהיה על מחשב שדולק כל הזמן

קבצים מצורפים

• סקיצה%20לפגי%20תוקף.xlsx
    KB 17 · צפיות: 0
למעלה