התראה לפני מילואים

gaby26

New member
התראה לפני מילואים

לכל המילואימיקים שבינינו. רציתי לדעת מה זמן ההתראה שמותר לשלוח למילואים. אני קיבלתי צו אתמול עם התראה של שלושה שבועות לתע"מ במשך 24 יום. האם זה חוקי? למרות שזה לא צו חריג או צו שמונה

ניר נגר

New member
לא נראה לי שזה בסדר! דבר עם

קצינת הקישור שלך, צו מילואים רגיל אמור להגיע לפחות כמה חודשים לפני. בכל זאת לא קל למילואימניק לעזוב הכל ולקום לשרת את המולדת. נ.ב - מחקתי את ההודעה שלך על שיטות ההתחמקות ממילואים. הפורום הזה היינו פורום שנועד למילואימניקים, למידע, עזרה, תהיות וגם גאווה, כן! הפורום לא נועד לתת יד לדרכי השתמטות כי ברגע שאתה משתמט העול שלנו גדל, ואני בטוח שאתה מסכים איתי... כל טוב גבי ושירות נעים ומספק במילואים

gaby26

New member
דיברתי ועדיין

העניין שדיברתי איתה והיא אמרה לי שזה לא צו חריג ושזה בסדר מכיוון שישנו "מצב חירום" וזה נראה לי מזה בולשיט.

Section

New member
60 יום

את הצווים לשמ"פ שמעל 4 ימים יש לשלוח לפחות 60 יום מראש. בדוק אם על הצו לא רשומה איזו חריגות.

gaby26

New member
איך יודעים?

לפי דברי הקצינת קישור זה לא צו חריג.אלא צו שאושר ע"י ראש אכ"א. השאלה היא האם זה חוקי או שההתיצבות שלי היא על בסיס התנדבותי.

Section

New member
כתוב על הצו

אם הוא חריג. צריך להופיע יחסית למעלה משמאל לתיבה ובה כתוב שם הנמען.

agnostic

New member
כן.

זה באיזור בית גוברין. דהיינו , אם באוטובוס , תגיע לקרית גת, ושם אני מניח שיוצא אוטובוס פעם בכמה זמן לבא"פ לכיש. אם אתה מגיע באוטו, תמשיך פשוט על כביש קרית גת - חברון, ותפנה ימינה בבית גוברין, אם אתה מגיע בטעות למחסום תרקומיא , סימן שפספסת את הפנייה.

san10

New member
אם הצו מאושר ע"י ראש אכ"א

לא תופיע שום חריגות על הצו. זה מן קוד שהזינו במערכת כדי שהצווים יצאו תקינים. זה מן סוג של צו חריג אבל הוא תקף לגבי החיילים. לראש אכ"א יש את הזכות להחליט לאשר צווים כאלה גם שבועיים מראש. בקיצור- הצו בסדר ואין מצב להתחמק ממנו על "טעויות של הקישור"....

מדובר בגיוס החירום

ההתראה החוקית עומדת על 60 יום. אבל, החליט שר ההביטחון שאנו נמצאים במצב חירום (כנראה שהמצרים על הגדרות ואנו לא ידענו), ולכן ניתן האישור לגייס בהתראה של מהיום למחר באישור, אלוף או רמטכ"ל או שר ביטחון. לכן ידידי יחידתך אמורה להחליף את אחד הגדודים שגויסו לפני כמה ימים וצר לי לבשר לך שכנראה הצו חוקי!

למעלה