התראת רדיו

• פותח הנושא Zygon
  • פורסם בתאריך

Zygon

New member
התראת רדיו

ב21 לפברואר,ברדיו 4 של הבי בי סי במסגרת התוכנית Chain reaction תראיין קת'רין טייט את דיוויד טאננט,בשבוע שלאחר מכן יראיין טאננט מישהו אחר,כנראה ריצ'ארד וילסון ששיחק את הרופא בפרק הכפול מעונה הראשונה של הדוקטור (עם המסכות אב"כ והילד המעצבן). את התוכנית רדיו של הבי בי סי אפשר לשמוע באתר שלהם,עד שבוע אחרי שידורם.

Zygon

New member
וחוץ מזה יש פה ושם ברשת

יוטוב שות' את הטריילר שהוקרן בקולנוע החל משישי האחרון ,לסדרה החדשה,שכנראה תעלה אי שם בסוף מרץ.

stavoonia

New member
נראת עונה מעולה

אני מתה לראות אותה כבר!! אוך. טנקס :)

האמת היא

שהטריילרים העונתיים תמיד נראו טוב, ואז העונות אכזבו אותי. מכיוון שכל הצוות של דוקטור הו לא השתנה מאז שהם התחילו, חוץ מהשחקנים, נראה לי שזה גם לא ישתנה. אולי כשטננט יוחלף, או אולי כשראסל דיוויס יפנה את מקומו.

nick at noon

New member
איכות קשה

לא מצאתי את הטריילר הזה באיכות טובה יותר. נראה טוב אבל פחות מהטריילר ששודר מיד אחרי הספיישל קריסטמס. בטריילר ההוא ראו יותר את קטרין טייט מצחיקה. למשל כשהאוד שואל אותה "מה את צריכה מיס?" והיא מתעצבנת שהוא מניח שהיא לא נשואה.

stavoonia

New member
זה גדול

הכרתי לפני אבל בכל זאת P: איזה חמוד קפטן ג'ק כשהוא מזמר את הפתיח של הסדרה
המנחה (אן?) גאונה, אהבתי את ההתחלה XD קמיל הייתה צכה לעוף קודם. נההה בקטנה ^^

nick at noon

New member
יש עוד קטע שהוא שר את זה

במצעד גאווה בלונדון, יחד עם הקהל. המנחה הזאת מעולה. פעם מאוד אהבתי את התוכנית ואני חושב שהפסקתי כשהתחילה הגירסא הישראלית. כאן היא הייתה אפילו יותר מצחיקה מהרגיל כי היה לה חומר מצחיק לעבוד איתו (בדיחות על דאלקים), אבל היא תמיד הייתה שואלת את האנשים מה הם עושים ואז יורדת עליהם. אני די בטוח שבגלל שזה היה לצדקה אז נתנו להם שאלות יחסית קלות. הסיבוב הראשון השאלות היו ממש קלות אבל גם אחר כך אומנם היו גם שאלות קשות אבל היו הרבה קלות. חבל שנפטרו מK9 כל כך מהר.

stavoonia

New member
אוי איזה מושמוש הקפטן ^___^

את K9 אכן היו צריכים להשאיר לסוף. או לפחות האמצע או משהו... היה יכול להיות מגניב אם היו נכנסים יותר לדמויות והיינו נשארים עם דוקטור Vs קיי9 או משהו בסגנון. אבל עדיין נהנתי :)

XUXA141

New member
מה שמסקרן אותי (ספויילר אפשרי)

אם ג'ון לא היה הומוסקסואל, האם עדיין היו נותנים לו כל כך הרבה סצינות נשיקות עם גברים..

Tristana

New member
../images/Emo2.gif

באמת?!? וואו! לא היה לי מ-ו-ש-ג! מגניב ביותר! (זהו, ללא ספק, יום של גילויים מפתיעים...)

nick at noon

New member
השחקן שמשחק את יאנטו

הוא לא הומו ויש לו כמות גדולה של נשיקות עם ג'ון. חוץ מזה לכל הצוות בטורצ'ווד היו נשיקות עם בני זוג מאותו מין וג'ון הוא ההומו היחיד שם.

stavoonia

New member
המון המון המון שחקנים ../images/Emo34.gif

התנשקו (או יותר) עם אדם מהמין שלהם. לדוגמה, מכירה את הסדרה 'הכי גאים שיש'? השחקן שמשחק את אחת הדמויות הראשיות (בריאן
) בכלל לא הומו. והוא עשה כמה דברים מאוד לא סטרייטים

XUXA141

New member
כן, אבל שם הסידרה עסקה בהומואים.

לכן היה ברור שחלק מהתפקיד יהיה סצינות מין עם אותו מין. לעומת זאת טורצווד אמורה להיות בכלל מד"ב, והחלקים הרומנטיים אמורים להיות משניים בלבד. בכל זאת אנחנו רואים שחלק גדול מאד מהסידרה עוסק בסקס, כולל סקס חד מיני. נ.ב. גייל הארולד חתיך מדהים.

nick at noon

New member
זה בכוונה

נראה לי לפחות שהכוונה הייתה ליצור תוכנית שהיא גם מד"בית וגם מאוד מינית. אגב, אולי זה לא ידוע, ראסל טי דיוויס שיצר את התוכנית ויצר גם את ד"ר הו (כלומר את החידוש החל מ2005) היה גם מהמפיקים והכותבים של הגירסא הבריטית (והמקורית) של "הכי גאים שיש". לכן זה לא ממש מפתיע שהוא יצר את טורצ'ווד ככזאת תוכנית. לי נראה מוזר שלמרות שיש המון פעילות מינית הומוסקסואלית בתוכנית אין אף דמות שמוגדרת כהומו/לסבית אלא רק כדו-מיניים (או פאנ-סקסואלים) זה כמעט כאילו הסדרה לא מקבלת את זה שיש אנשים שבכלל לא נמשכים לאנשים מהמין הנגדי.

XUXA141

New member
אני לא זוכרת אם בדוקטור הו או בטורצווד..

קפטן ג'ק אמר "למה להגדיר?" כששאלו אותו איך זה שהוא מתחיל עם נשים, גברים, חייזרים וכו'.

למעלה