התרגום שלי לעונה ה2 של על טבעי

Adi Levy

New member
התרגום שלי לעונה ה2 של על טבעי

פרק 1 עונה 2- בזמן של מוות כתוצאה מהתאונת דרכים דין נכנס לתרדמת וגון וסאם יוצאים ללא פגע. דין נמצא במצב שבין חיים ומוות ושוכב בבית חולים. רוחו של דין מסתובבת בבית חולים ומכירה את רוחה של טרסה, בחורה ששוכבת גם מחוסרת הכרה בבית חולים. רק דין מסוגל לראות אותה ואף אחד אחר לא יכול ( כי היא רוח רפאים וגם הוא) השניים מגלים שהם נמצאים באותו המצב, טרסה מסתכלת על גופתה שכובה בבית החולים ואמה לידה ולא מבינה מה קרה לה. בנתיים גון מבטיח לסאם שהם לא יצודו את השד עד שהם לא ימצאו דרך לעזור לדין. בנתיים רוחו של דין יוצאת לצייד אחר שד שמסתובב בבית חולים, כשדין עדיין נמצא בתרדמת. דין מסתכל על סאם מהאוייר ובלי לשים לב סאם עוזר לדין כשהוא מחפש ביומן של אביו. סאם נמצא ליד מיטתו של דין ומתחנן שלא יוותר ושישאר בחיים, ולא מודע לכך שדין מסתכל עליו מלמעלה , בתור הרוח שלו. מסתבר שטרסה היא שדה בעצמה שלוקחת חיים, אנחנו רואים בסצינה את דין מתחנן בפניה שתיתן לו להמשיך לחיות, הוא מנסה להגיד לה שסאם ימות בלעדיו אבל היא לא מוכנה לשמוע. טרסה אומרת לו שהוא לא יחזור בחזרה לגוף שלו וישאר בבית חולים שנים, מבולבל ומפוחד, עד שיהפוך לעצבני נורא והוא יהפוך למה שהוא צד בעצמו, לשד. היא אומרת לו ככה נוצרים השדים בסופו של דבר וזה מה שיקרה לו. גון מבצע עסקה עם השד בתמורה לחייו של דיו הוא מבטיח לתת את האקדח ואת הקליע האחרון שנשאר לו, אך השד רוצה עוד יותר מאקדח וקליע, אך איננו מגלים מהו הדבר. בנתיים בחדרה של טרסה דין מתקשה לקבל החלטה, פתאום אנחנו רואים את האורות מתחילים להדלק ולהכבה ומשהו תוקף את טרסה , ואנחנו רואים את עיניה של טרסה הופכות לצהובות כמו אצל אותו השד שסיים את העונה, השד השתלט על טרסה. השד מסתכל על דין ומחייך ואומר לו :" היום זה היום המוצלח שלך". אנחנו רואים את טרסה מכה את דין במצח , והסצנה עוברת למיטה של דין בבית החולים שם אנחנו רואים אותו מתעורר מהקומה ומוציא את הצינור נשימה מתוך גרונו. הפרק נגמר בתהייה מה הייתה ההקרבה שגרמה לדין לחזור לחיים. ומה השד מתכנן לווינצ'סטרים. את 3 הפרקים הבאים אני יעלה בהמשך

Adi Levy

New member
עונה 2 פרק 2- תרגום

ספויילרים פרק 2 עונה 2 דין וסאם נמצאים באיזה בית ואיזה שדה מאיימת על דין באקדח, ולפתע מופיעה אישה נוספת, אלן , הבעלים של הבית, מסתבר שהאישה/שדה שמחזיקה את האקדח היא הבת שלה אלכס. מתברר שאלכס ואלן יודעות הרבה על האחים . אלן לא מספרת להם במפורש אבל מרמזת שהיא וג'ון הם חברים ותיקים. אלן אומרת להם שהיא יכולה לעזור להם למצוא את השד. לאחר תעלומה נוספת אנחנו מגלים שג'ון מת. ולא ידוע איך. אלן אומרת שהיא תעזור להם, ודין שואל אותה מי הרג את אביו והיא לא אומרת מה קרה. מסתבר שגם אלן וגם אלכס הם ציידי שדים כמו האחים. אלן מוסרת להם מסמכים על "הליצנים הרצחנים" ונותנת להם משימה לצוד אותם. אלכס מתעצבנת כי היא הייתה אמורה לעשות זאת. דין וסאם מגלים שהלצנים אוכלים את הבשר של האנשים. אנחנו מגלים שאותם ליצנים שייכים לתקופה עתיקה, שמסוגלים להופיע בתור אנושיים ואז להפוך לבלתי נראים, הם ניזונים מבשר אדם, וחייבים להיות מוזמנים לכך. האחים מחליטים לתת לשד שם( אותו השד מהעונה הקודמת., טעות גדולה. מילס, בחור שישב בפאב, מספר לאחים שניתן לעקוב אחר "טעות גדולה" כי הוא נותן סימנים מיוחדים שניתן . כך למעשה הם עוזרים לאחים ונותנים להם רמזים ושיטות איך למצוא את אותו השד "טעות גדולה". ולהבין למה אביהם מת.

הגרו

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif../images/Emo109.gif

ג'ון מת?! לא;[ אבל זה די ברור שזאת העיסקה שהוא עשה עם השד, לא...? נראה לי שזה הדבר המיסתורי שהשד רצה.. תודה^^ בלאט שיתחיל כבר בארה"ב ואני אוריד

Adi Levy

New member
התרגום שלי לפרק השלישי- ספויילרים!

אחלה פרק הולך להיות! פרק 3 עונה 2 בפרק זה סאם ודין שוב מתמודדים הפעם עם ערפדים. סאם ודין מצרפים אליהם את גורדון, צייד מקומי . השלושה יושבים בפאב לאחר צייד מוצלח , וסאם יושב בצד בעצב. ואומר להם שהוא לא חושב שאחרי כל צייד מוצלח צריך לחגוג. בנתיים דין מספר לאותו גורדון את כל מה שהם עברו ועל המוות של אביהם, וסאם חוזר לבית מלון. בחזרה לבית מלון, משהו נורא מבאס את סאם, שמתקשר לאלן (מהפרק שעבר), לפתע מתקיפים את סאם חבורה של ערפדים וקושרים אותו. ערפדה אומרת לסאם שהם לא הולכים להרוג אותו ולפגוע בו, סאם לא מאמין. היא אומרת לו שהיא ומשפחתה לא נוהגים להרוג בני אנוש. סאם נאבק להשתחרר, וחברה הערפד , אלי מתעצבן עליה שהיא מסבירה את עצמה לסאם בכלל. מתברר שסאם רצח אחד מבני משפחתה של הערפדה, קונרד בתחילת הפרק . היא מבקשת מסאם להניח להם ופשוט לא לעקוב אחריהם יותר. הערפדים יוצאים ומשחררים את סאם. בחזרה לבית מלון אנחנו רואים את דין וגורדון מנסים להבין איפה הקן של הערפדים ממוקם והם מבינים שהקן צריך להיות בסביבת החוה, ומוסתר היטב ע"י הערפדים דין מבחין סוף סוף שסאם נעלם, וגורדון אומר לו שהוא בטח יצא לסיבוב הערפדה מנסה לשכנע את חברה הערפד, אלי שהם פשוט צריכים לארוז ולעזוב, ואלי מתעקש שצריך להרוג את האחים פתאום מופיע שם גורדון ומאיים על הערפדים והורג את אלי. דין וסאם מגיעים למקום ורואים את הערפדה, קשורה וגורדון מחזיק סביבה סכין. סאם מנסה לרוץ אליה ולעזור לה אבל דין עוצר אותו. סאם מנסה להרגיע את גורדון, אך לשווא הוא לא מקשיב לו. סאם מתרגז ודורש שגורדון יוריד את הסכין. מתברר לנו שאחותו של גורדון לא נהרגה ע"י ערפדים אלא הפכה להיות אחת כזו. גורדון תופס את סאם וחותך אותו בידו ומאיים עליו בסכין. דין מאיים על גורדון באקדח. אך לגורדון יש יתרון הוא מאיים על סאם עם סכין על גרונו. הוא מושך את ידו המדממת של סאם מעל ראשה של הערפדה ומנסה להוכיח שכל הערפדים הם רשעים ורוצחים ( לעומת מה שהערפדה אמרה שהם בכלל לא פוגעים בבני אנוש). הערפדה לא מתפתה לאכול את דמו של סאם ונלחמת בזה, למרות שזה בדיוק מה שהיא צריכה כדי להחלים. סאם מצליח להשתחרר ודין מורה לו לקחת את הערפדה ולהתחמק, ומונע מגורדון להשתמש באקדח. סוף!:)

Adi Levy

New member
כן ../images/Emo58.gif

זה גם מה שאני חושבת שזו הייתה העסקה שהוא עשה עם השד כדי שדין יחייה וואו איזה עונה מחכה לנו

Adi Levy

New member
בבקשה:) התחלתי לתרגם את ה4

אבל ממש ממש לא נשמע לי מעניין אז הפסקתי מדובר על איזה תלמידת קולג' שהחזירה את חברה שלה לחיים וכל הפרק הוא על הקולג' בעע

dance13

New member
כשאני חושבת על זה...../images/Emo58.gif

דין ממש מסכן... כי אבא שלו הקריב את עצמו בשבילו...תארו איזה רגשות אשם יהיה לדין(עם הוא יגלה את זה.)

אוי אוי אוי... די ....../images/Emo58.gif

עצוב לי עכשיו........ הוא לא יכול למות!!!!! אבל ניראה לי שהולך להיות עונה בת זונה!!!!!

Adi Levy

New member
מה פתאום ממציאה. תרגמתי את זה מתוך

אתר של ספויילרים שנתתם פה. זה מה שהולך להיות חחח צריך להיות לי דימיון ממש מפותח כדי להמציא את זה..

למעלה