התרגשות

פרלמנים

New member
התרגשות

אני מנהלת את הפורום הזה מאז שדניאל, ילד הקלאב פוט שלי, היה בן 8 חודשים.
בשבוע שעבר חגגנו לו 6 שנים נפלאות, ובשבוע הבא הוא עולה לכיתה א'.
אני כבר לא מרבה לצרף תמונות לפורום (יש פייסבוק...
) אבל בשל ההתרגשות הגדולה, הפעם חייבת להשוויץ כאן
אז לכל מי שמכיר ולא מכיר.
זה דניאל עוז, בן 6, נולד עם ק"פ דו צדדי חמור. רץ כמו צ'יטה, קופץ כמו קנגורו, שוחה כמו מייקל פלפס...
כולם מוזמנים להוסיף תמונות לשרשור שוויץ לסיום החופש הגדול

ג'סיקה

היי לכולם

אני אורית אמא של תמיר בן 9.5 ומאור בן חמש. ניצלתי את תחילת השנה בכדי לספר על התקדמות.

תמיר נולד עם קלאב פוט דו"צ חמור וכיום כאמור בן 9.5 רץ, מתפקד וקופץ כמו ילד רגיל.

אפשר לומר שהקמתי את הפורום הזה והסיבה לכך היא שכל מה שחיפשתי בזמנו באינטנט לגבי הקלאב פוט, הוביל אותי לשאלות שאני שאלתי... הייתי מיואשת.

היום, נכנסת לפורום המדהים הזה כל יום וכמובן מהללת ומשבחת את גסיקה ובהזדמנות זו, תודה על כל העשייה והחשיבות של הפורום, הפורום לא היה יכול לתפקד ככה בלעדייך,,,, מעשייך כמובן חשובים לוותקיים אבל יותר לחדשים ואובדי העצות שנתקלים לראשונה במושג זה.

שתהיה לכולנו שנת לימודים פורייה וקלה במיוחד לדניאל המקסים שאני מאוד נהנית מהתמונות המתעדכנות שלו בפייסבוק.

מוסיפה תמונה של תמיר והשאר, אתם מוזמנים בפייסבוק...

אורית
אורית

MiMamiMexicana

New member
נהנים בפארק, יום שני עם נעליים

עודבר בסדר, הלילה היה טיפונת קשה, שיחררתי לו את הבר עד שנרדם והחזרתי, במשך היום הוא באמת היה בסדר לרוב, בפארק ממש נהנה והיה על הבטן עם ראש למעלה למעלה כמעט שעה שלמה =) בנתיים שהגדול רץ, התרןצץ וטיפס

נועית37

New member
וואו... ( :

אני צופה בילדים המדהימים שלך מידי יום ( :

מתרגשת איתך על היותך אמא ל "ילד בכתה א'" (אני אהיה באותו המעמד בשנה הבאה)

מאחלת לו נחיתה רכה בביה"ס ולך - שתמשיכי להנות מהם כמה שרק אפשר ( :

נשיקות

yerez678

New member
אכן הזמן עובר מהר...

ג'סיקה היקרה
בהצלחה בכיתה א'!
השבוע חזרנו מדר' פנסקי שהיה מרוצה ביותר.
עילאי בן חמש וחצי ועולה לגן חובה. הוא מתבונן כמו דקארט, חושב כמו אינשטיין ויוצר כמו פיקאסו.
עבר הרבה זמן מחרדות ההריון והקשיים של החודשים הראשונים. הורדנו את הנעליים בגיל ארבע וחצי.
בהצלחה לכולם!
מירי

אירנה ק

New member
איזה התרגשות

הזמן פשוט
. איזה גדול הוא!!!!!
מאיה גם כבר בת 6 ו3 חודשים ומחר עולה לכיתה א'. גם אני מזמן לא שלחתי תמונות אבל מדי פעם מבקרת פה כי זה הייה הבית השני שלי במשך 4 שנים. התמונו צולמה בים לפני חודש. מאיה ילדה מאוד אנרגטית, רצה,קופצת כמו קוף....
מאחלת לכולנו בהצלחה בכל ההתחלות החדשות

למעלה