התרופה הגנרית של אביקסה

vella

New member
התרופה הגנרית של אביקסה

לחברי שלום האם יש לאביקסה תרופה גנרית במידה וכן מה שמה? ולה

אירילה

New member
../images/Emo101.gif ממוקס=MEMOX הגנרית של

אביקסה ,בכללית היא עולה בסביבות ה 380 ש"ח.

lalt

New member
אין אביקסה בכללית

היום הייתי בכללית, אין להם אביקסה, רק ממוקס. האם ידוע לך שיש? איך ניתן להשיג, איפה?

vella

New member
אביקסה לא בסל הבריאות

ניתן לרכוש התרופה בסופר פראום.אך רק עם מרשם של רופא נאורולוג. אנחנו רוכשים התרופה מזה שנתיים. זיכרו התופה יקרה אך אני מקבלת השתתות ניכרת דרך ביטוח דיקלה. ולה

lalt

New member
כמה עולה אביקסה, וכמה משתתפים

בביטוח דיקלה

ולה , מה שלומך?

ולה יקרה , אני מקווה שקיבלת תשובה טובה מבטוח לאומי לגבי השר"מ. גם בעלי לוקח ממוקס 10 כפי שכתב גרשון וצדק גם לגבי העלות. אני מקווה שהתרופה תועיל גם לבעלך. אני רוצה לאחל לך ולבני משפחתך חג שמח , בתקווה שתצליחו לעבור את ארוחות החג בשלום, עם כל הדאגות והמגבלות. שולחת לך חיבוקים וכח להמשך הדרך , טובה

vella

New member
חג שמח לך ולמשפחתך

ערב טוב בעלי לוקח אביקסה כשנתיים.אני משלמת קרוב ל700 שח לחדש.לשמחתי הביטוח מימן 90 אחוז מהעלות.לאחרונה קיבלתי הודעה מהם כי יש תרופה גנרית שהיא בסל הבריאות.שמחתי לשמוע על הממוקס. אפנה לרופא ואבקש מירשם. לגבי ההשפעה של האביקסה על בעלי,לא ניתןלהוכיח כי הכדור עוצר את התפתחות המחלה.לאחרונה שוחחתי על כך עם הרופא. תשובתו הייתה כי איננו יןדעים מה היה מצבו היום ללא התרופה. בעלי חולה 6שנים. התפקוד המוטורי שלו לא נפגע. הפגיעה היא קוגנטיבית בלבד. החג המתקרב מביא עימו התחדשות.התחלה חדשה. מי יתן ונזכה כולנו לדברים טובים. אוהבת ולה

zs1957

New member
טובה חג שמח לך ולמשפחתך

היי טובה , מה שלומך? אני מקווה שאהרון מרגיש טוב. מאחלת לכם חג שמח ,הרבה שמחה,חיוך ואהבה. לאהרון , בהצלחה בדרכו החדשה. כל טוב זהבה שחם

פנטזי1

New member
כן יש לאביקסה תרופה גנרית ושמה

"ממוקס"בקופת חולים "מאוחדת" אנחנו משלמים 300 שקל

למעלה