התרופפות של סוף השנה

התרופפות של סוף השנה

לקראת סוף השנה, הרבה פעמים יש התרופפות מסויימת של התנהגות הילדים בחוגים. החגים, החופשים, המבחנים הרבים, אירועים חברתיים (קיץ), המיאוס מכל השנה הזאת... הרבה ילדים מתחילים להיעדר מאימונים, לזלזל פה ושם בתרגילים, ישנה התרופפות במשמעת, ירידת מוטיבציה, ולפעמים גם המאמנות עצמן- מתקשות ללכת לאימונים, הולכות "בכוח", מעבירות את האימונים ומחכות לסוף. יש עוד חודש וחצי, ועדיף לגמור את השנה בטעם טוב. אז מה עושים כדי להרים את המורל??

אמא לה3

New member
גוררת את עצמי בכוח

עכשיו לעבודה, אתייחס בכובד ראש (וגוף) בערב...

אמא לה3

New member
או קיי ועכשיו ברצינות...

לא כל כך מסכימה איתך משתי סיבות, האחת, סוף שנה בחוגים= הופעות גדולות. אצלי הבנות כל השנה מחכות להופעות הגדולות ואנחנו די עושות הפקה רצינית, עם תלבושות ו"הצגה" גדולה, הבנות מאוד אוהבות ומחכות בקוצר רוח. נבחרות תחרותיות, אני מניחה שעכשיו יש תחרויות ככה שגם אצלן ה"מתח" נשמר לא? מעבר לזה, אצלי, כמאמנת, טוב נו, אני דיי עייפה, ההופעות גוזלות ממני המון אנרגיה אז מוצאים די דרכים להעלות את האנרגיה, אני בעיקר משתוללת....

chuch1

New member
אצלנו

זה מורגש בייחוד אחרי שמסיימים עם הופעת סוף השנה הגרנדיוזית ואז יש נפילת מתח ע-נ-ק-י-ת! מה גם, שאצלנו עורכים את המופע הגדול בתחילת חודש יוני (כדי לא לההתנגש עם סופי שנה בבי"ס). אני חייבת להסכים- אחרי המופע - אין לי כבר כח, אני בעיקר עושה לילדודס (שכן מחליטים להגיע) משחקים, תחרויות בשביל הכיף ועוד חיות מהסוג הזה, רק כדי לשרוד ולהגיע לסוף החודש הנוראי הזה :) אבל אז, ב01/07 מתחיל מחנה קיץ וכל בוקר במשך שבועיים וחצי ממשיכים לאמן .... כך, שרק ב18/07 מתחיל השקט והחופש האמיתי :):):): יאללה, שיגיע- התעייפתי כבר :)

אמא לה3

New member
אז אצלי

אחרי החודש הזה מתחילות הקייטנות ובמקביל ממשיכה אימונים אחרי הצהריים

אמא לה3

New member
יולי...

כן, במהלך החודש אני אעבוד גם אחרי הצהריים, לא נורא, גם ככה בגלל הקייטנה לא נוסעים לשום מקום אז זה לא נורא כל כך...

למעלה