התרחבות התופעה...

התרחבות התופעה...

ה"פרוטור" שיחל בשנת 2005 גורם להרבה קבוצות ורוכבים לבצע מהלכים שלא היו מבוצעים אילו ה"פרוטור" לא היה מתקיים. לא רק צוות ארמסטרונג/ברונייל והתגליות מתחזקים. בימים האחרונים יש תנועה ערה של רוכבים, מוכרים, מקבוצות שלא יהיו בטור לקבוצות שהבטיחו השתתפותן בטור. המעבר הבולט הוא של סלביאן שאבנל הצרפתי שרוכב בקבוצת בריוש לה בלונג'ר לקבוצת קופידיס. הרומנטיקה מקבלת צבע שונה מזו שהיה לה בתרבות רכיבת האופניים של הדבוקה המקצוענית. ניצחון כפי שראינו אתמול, של פרודיגוארו בסן סבסטיאן, לא נראה בעונה הבאה- לא בטלוויזיה וכנראה לא בשום מקום אחר. 28 מרוצים בהם יתחרו אותן קבוצות בהרכבים שונים וסכויי ההפתעות המרגשות היוצרות את האגדה הספורטיבית מאז מותו של אותו לוחם יווני, שכנראה לא ידע על קיומם של המשקאות האיזוטונים, יקטנו עד לאפס. אפילו בכדורגל העולמי יש סיכוי גדול יותר לסינדרלות ספורטיביות.

הפתעה בריבוע. אני לא מצאתי

הערכה שהצביע מראש על רוכב מסניור דובאל כמועמד לניצחון.

natyh

New member
רציתי לכתוב תגובה

למה שכתבת על מצצח בחד יומי ולא כתבתי אז שים לב עכשיו: המדריך למהמר . 1 לך על הרוכב החם : אולריך , וולוורדה ,קוניגו, בטיני , ופרדיגרו . 2 לך על הקבוצה המנוהלת טוב : קוויק סטפ , סניור דובאל . 3 לך על השילוב ביניהם : כעת קוניגו וולוורדה ואולריך נפלו . 4 לך על הרוכב הביתי . בטיני נפל . נשאר מיגל אנחל מרטין פרדיגרוווווווווווווווווו ומי שמפקפק כדאי לעבור על העונה המצוינת שלו והעובדה שהימרתי עליו כבר במירוצים קודמים אז הוא לא ניצח היום כן . נתי

זו שיטה של בדיעבד...

קל להגיד היום אחרי שנגמר המרוץ שכל הסימנים הראו שפרדיגרו היה הימור טוב. אבל אם תעבור מרוץ מרוץ השנה (ולא חסרו הפתעות), תגלה שבהימור אמיתי הייתי כנראה פושט את הרגל הרבה לפני הזכייה. השיטה הזו לא מסבירה איך סטואי ניצח שבוע שעבר, קופידיס נמצאת בבלגן אטומי. ווסמן ניצח ברונדה ואן פלנדרן-הוא לא היה הרוכב החם, הוא לא רוכב ביתי, ולפי גרסתך הוא גם לא בקבוצה שמנוהלת טוב (טי-מובייל). מגנוס בקסטד בפאריס-רובא? איך לפי השיטה הזו הוא ניצח. גם רבלין בשבוע המטורף שלו (3 ניצחונות) לא מתאים לשיטה (לפחות לא בניצחון הראשון-באמסטל גולד). השיטה שעבדה אתמול היתה שיטה אחרת, עתיקה יותר. שניים רבים השלישי זוכה, בטיני ורבלין היו כל כך מרוכזים אחד בשני, שהם לא שמו לב שפרדיגרו התחיל את הספרינט. אבל למרות כל מה שכתבתי פה, יש לפרדיגרו עונה מצויינת, והוא ניצח בזכות ולא בחסד.

natyh

New member
עמדתי

לכתוב זאת לפני הזכיה שלו ודי הופתעתי שהשיטה עבדה, פשוט כמעט נרדמתי אחרי הטיפוס לחרמון ולא היה לי כח לכתוב . ראה במירוץ קודם את ההימור שלי עליו . נתי

natyh

New member
ולנושא הדיון בועז

האם נראה לך כי נצחונו של פרדיגרו הוא הפתעה ???

הניצחון של פרדיגרו הוא הפתעה...

לא ההפתעה הכי גדולה שהייתה השנה בגביע העולמי (ווסמן ובקסטד הם ההפתעות הגדולות), אבל למרות העונה המצויינת שלו רוב האנשים לא ציפו שהוא ינצח מרוץ כל כך גדול כמו סאן סבסטיאן.

natyh

New member
והאם אתה מצפה

שאתן לך שיטת הימורים שעובדת ???

אין דבר כזה שיטת הימורים שעובדת...

זה שההימור מצליח פעם אחת, זה לא אומר שהוא יצליח תמיד. הרי גם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום.

natyh

New member
יפה

אם כך אנחנו מסכימים ששיטת ההימורים שהצעתי לא חייבת לעבוד . אך נצחון של פרדיגרו חייב להילקח בחשבון , בשל העונה המצוינת שלו . ולכן לא ייתכן שתכתב גם שהשיטה שלי לא עובדת ואפילו תביא דוגמאות , וגם באותה נשימה תכתב שאין שיטה שעובדת. ועוד תוסיף שנצחונו של מיגל אנחל הוא הפתעה . שהרי אם השיטה לא אמורה לעבוד מה הטעם להוכיח זאת ??? ואם היא לא אמורה לעבוד מה הטעם לנתק אותה מההקשר בו היא נכתבה של ההפתעה ??? לסיכום קרא הודעות בהקשר שלהן , כי סביר מאד שאם תנתק אותן מהקשר זה תקבל משהו לא הגיוני . נתי

נתי זה מאוד ברור מה שכתבתי...

אין שיטה בהימורי ספורט שעובדת (יש שיטות בהימורים של סכומים גדולים, בהם אתה מכסה את ההפסדים עד הזכייה הגדולה, אבל לא זאת הייתה כוונתך). השיטה שלך עבדה בסאן סבסטיאן, אבל בשאר המרוצים השנה היא לא עבדה. פרדיגרו הוא הפתעה, שוב זו לא הפתעה ענקית בגלל שיש לו עונה מצוינת. אבל עדיין ניצחון במרוץ של הגביע העולמי זו עליית מדרגה בשבילו. להזכירך היה פה מישהו שהימר בפאריס-רובא שבקסטד ינצח (אני לא זוכר איך קוראים לו). בספורט יש הפתעות ולפעמים מצליחים לתפוס את ההפתעות, זה עדיין לא הופך להיות שיטה. ביום שתראה לי שניחשת את כל המנצחים בסבב, אז אולי זו תהיה שיטה.

natyh

New member
אתה ממשיך להתעקש

תקרא שוב את ההקשר : ותבין שהוצאת את ההודעה מההקשר , ההודעה היתה מדריך למהמר !!! אם הוא מהמר אז אין ביטחון בהצלחה אחרת זה לא הימור !!! אם כך מה הטעם לכתוב מדריך להימור ??? בועז אתה מעייף אותי . אני לא מגיב יותר להודעות שלך . נתי

למעלה