התרחישים האפשריים

דנה1982

New member
התרחישים האפשריים

סתם חשבתי על זה בדרך הביתה מהעבודה, כי אין משהו טוב יותר לעשות באוטובוס... אם צבר יילך, יהיה לי (אישית) מאוד משעמם. רוב השיחות שאני אוהבת לראות הן שלו ושל שפרה. אני גם חושבת שזה ישבור את לאון ושפרה (רנין תבכה כמה דקות ויעבור לה) ויעכיר את האוירה בבית, שגם ככה לא קלה. אם שפרה תלך, אני חושבת שזה יהיה משעמם כי לא יהיה להם על מי לרכל ועל מי לצחוק. לרנין זה יהיה לא קל, אבל היא תתחבר מהר לעינב. את לאון זה בטח ישבור, אחרי שאיבד גם את שי (למרות שהצביע נגדו, היה לו קשה להיפרד) אם ונסה תלך, זה עשוי להרוס את מה שאולי יתפתח עם יוני, אבל מצד שני - יוני גם ככה יודח בחודש הקרוב כחלק מהדחת החדשים. ועם איתי גם ככה אין כלום חוץ ממזמוזים. אני מקווה שונסה תלך, כי הכי קשה יהיה לי בלי אחד מהש"צים. יהיה משעמם. השיחות לא יהיו אותן שיחות ומי מהשניים שיישאר ירגיש בודד כי עד עכשיו הם התבודדו המון.

האח85

New member
צאו מהסרט שידיחו את כל החדשים החודש

גם אם הם יהיו מועמדים להדחה אני בטוח שהקהל ישאיר אותם, בשביל לשגע את שאר הדיירים.

Lomsahne

New member
מה נראה לך ?

שאחד החדשים יגבור על יוסי עינב לאון או שפרה ? ממש לא נראה לי,אולי על איתי וגם זה לא נראה לי.

Lomsahne

New member
אני לא חושב...

כמה שאלה הארבעה היותר חלשים כרגע הם עדיין יותר חזקים מהחדשים. נראה לך שאם איתי רנין שחר ויוני יהיו על הגריל איתי או רנין ילכו ?

shy6

New member
כמה אפשר לשמוע שיחות

מילים ועוד מילים ועוד מילים... רוצים לראות מהלכים. ואם ונסה הולכת לא יהיו שום מהלכים, הכל ישאר אותו דבר. משעמם. במיוחד שבחודש הקרוב יודחו רק החדשים אחד אחרי השני. להצביע רק ונסה

Lomsahne

New member
איזה מהלכים ?

אם כבר צבר ויוסי היחידים שעושים כרגע מהלכים,ונסה לא עושה כלום חוץ מלדבר עם כולם איזה מהלכים היא בדיוק עושה ?

shy6

New member
מהלכים

מצד צבר או שפרה, זה שישאר מהם יהיה חייב לעשות משהו. מעניין יהיה לראות את זה. אם ונסה תלך אז הכל ישאר אותו הדבר. לי אין פייבוריט מובהק, רוצה לראות דברים זזים.ואם ונסה תודח זה לא יקרה.

Lomsahne

New member
להפך...

אם ונסה תלך הרבה דברים ישתנו,מחנה ש"צ ובובליל יתאחדו כנגד החדשים והחדשים יתחילו לפעול לסכסכוך בינהם. אם צבר ילך, כלום לא ישתנה.

shy6

New member
זה יהיה כל כך משעמם

לא מעניין אותי לראות מלחמה בין החדשים לישנים. כי הישנים ינצחו בנוקאאוט ZZZZZZZZ

droriko

New member
להפך על הלהפך ../images/Emo13.gif

אם צבר ישאר , ישאר גם מחנה ש"צ , ותיהיה אופוזיציה למחנה בובליל , וזה יזין המון תככים , גם מצד המחנות אחד כלפי השני וגם מצד המתנדנדים שינסו לתמרן בין שני המחנות . אם צבר יעוף יהיה רק מחנה אחד והמשחק יגמר , כשונסה מדי פעם תציץ ליוני ואיתי לתוך המקלחת , ממש בידור איכותי.

droriko

New member
יהיה מעניין לראות את החדשים במצב שצבר נשאר

לראות איזה תפקיד הם יתפסו במלחמה בין המחנות והאם מישהו מהם יצליח לשרוד את החודש הראשון , למרות התחזיות.

droriko

New member
יש מצב שחלקם יצביעו גם לישנים

נניח אני בהחלט רואה מצב שצבר , שפרה וליאון ימשיכו להצביע לאיתי,אולי גם לעינב . זה גם תלוי מאד מה יקרה במהלך השבוע שבועיים , היחס של מחנה ש"צ לחדשים יכול כל כך לשתנות ,לטובה ולרעה. מהצד השני יש לך את מחנה בובליל שכרגע נראה שאינה,ממחנה ש"צ, בכלל לא על הכוונת שלהם , הם מכוונים יותר לשיפרה וצבר (וגם שמו לב לליאון ורנין, אבל הם על אש קטנה מה שנקרא).

vered117

New member
אם שיפרה תלך יהיה יותר קליל בבית מכל הבחינות

תראי איך לאון פורח כשהוא עם עינב עש יותר צחוקים ופחות דכאון וגם לנו כיף יותר לצפות בכיף מאשר בדכאון

אובאמה1

New member
צבר הצנון

צריך ללכת, הבנאדם חי בסרט וחושב שהוא מנהיג מישהו בבית, האסטרטגיות שלו נכשלות על ימין ועל שמאל, שפרה צריכה להישאר כדי שיהיה על מי לרדת ולונסה יש עוד הרבה מה לתרום בבית

nik name

New member
האמת ,מבין שלושתם אני גם מעדיפה שצבר ילך

הוא הכי פחות מעניין מבינהם,אז הוא גם לא ממש יחסר לי אבל נראה לי שונסה הולכת היום...

למעלה