התרחש פיצוץ בשוק בחדרה

דרדרית

New member
אוףףףףף עוד פיגוע... והרי אף אחד

לא יאמין לי שרק בגלל עצלנותי לא הגעתי לשם היום... כי תכננתי לקפוץ לרואת החשבון שלי שנמצאת ממש שם... אבל אח"כ החלטתי שלא בדיוק מתחשק לי "לבזבז" את היום החופשי האחרון שלי על ענייני מס הכנסה ותשלומים... נו..."מקרה"??? או מה????

אנימו

New member
דרדרית -ברכי ברכת "הגומל"!

לא מתרגלים . כבר מכירים את ההליך וההודעות שמלוות אותו, בכל פעם עולה הזעזוע מחדש. לבי לבי למשפחות שנפגעו.
.

p a l o m a

New member
שאלוהים ישמור אותנו אם אנחנו חלילה

חוזרים לעבר הלא רחוק.. שהיה פחד לצאת לרחובות.. נקווה שלא.. אבל תגידו זה הגיוני שמהשעה שהפיגוע קרה ועד עכשיו השעה 18.20 הרדיו והטלויזיה כל הזמן חוזרים ומדברים רק על זה? מה הם כבר מחדשים? כל הזמן טוחנים את אותה הקשקשת.. מי שזה קרה לו חו"ח לא צריך את הקשקשת הזאת, והשאר - מספיק ששומעים את האסון שקרה, כמה צריך לטחון ולטחון ולטחון ולטחון??? זה פשוט מוציא מהכלים , כל הסמן להתבוסס עוד ועוד, וכל גאוני הדור עם הנתוחים שלהם לגבי מה שיהיה ומה שהיה..... כמה אפשר???

p a l o m a

New member
דרדרית ../images/Emo24.gif הכיף שלי בחיים זה

להסתובב בשווקים... אני מוכנה פעמיים בשבוע לעשות זאת.. ועכשיו שוב הכניסו לנו פחד ומחזירים אותנו אוטומטית שנה אחורה...שוב יתרוקנו החנויות, השווקים... לא להאמין...

אנימו

New member
פלומה- זו טיבה של מערכת חדשות

באמצעי השידור. גם ברשתות זרות זו הדינמיקה ואנשים גם נמשכים לזה. אל תשכחי שלא כולם יושבים כל הזמן ליד הרדיו או הטלויזיה ומעוניינים לשמוע פרטים רשמיים ואמינים עם הצטרפותם להאזנה ולפעמים זה קורה רק בערב או ברגע ששמעו על החדשה. וחוץ מזה זה מין הומאז' לאלה שנפגעו ושואבים נחמה פורתא מהעובדה שהאירוע זוכה לאיזכור שכזה והציבור מזדהה עימם. ואיך אפשר לעבור לסדר היום שעה-שעתיים לאחר הפיגוע?

p a l o m a

New member
לא לעבור לסדר היום ..שישמיעו../images/Emo13.gif

מוסיקה מתאימה...אבל כל הזמן אותם אנשים נשאלים אותן השאלות, ואין להם פשוט מה לענות..מאלתרים תשובות..וחוזר חלילה..זה נראה כאילו "הם" צריכים למלא את הזמן העומד לרשותם כשהם באויר.

אנימו

New member
וכל הזמן יש גם עידכונים בצד החזרות

הנה לצערנו הרב עלה מספר ההרוגים ל-5 !
ואל תדאגי , לאט לאט נחזור לשיגרה....הנה היה כבר שידור על כדורגל או משהו כזה...עבר לי ליד האוזן....

p a l o m a

New member
נו, אנימו את רואה על זה נאמר../images/Emo4.gif

אודער גאר אודער גארנישט! (הכל או לא כלום!...) 5 שעות דברו ודברו ולא חידשו דבר.. וישר לכדורגל... טוב, נעזוב את זה הענינים המוכרים לצערנו... ראיתם את הילד בן ה 12 שראיין את ביל גייטס.. ממש מרגש .. איזה חברה מקסימים יש לנו פה.. ממש נחת!

p a l o m a

New member
טוב אני אלך להמשיך לקרוא את

העתון של שבת... הוא לא נגמר לי....................

אנימו

New member
פ..ל..ו..מ..ה!יש עכשיו התייחסות

לנושא שהעלת לגבי הדיווח - בערוץ 1!

למעלה