התרמה וסיפורי אימה ב
אנשים

התרמה וסיפורי אימה ב../images/Emo43.gif אנשים

רוצים לראות הופעה של משינה ולתרום? ב-14.3 תופיע הלהקה בבית נועם הת"א, במופע התרמה מיוחד - זו ההזדמנות שלכם להנות ולעזור! פרטים בקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=94930893
תחרות סיפורי אימה ומסתורין בבלוגיה צוברת תאוצה הבית שלכם רדוף רוחות רפאים? צרופי מקרים שטניים הובילו אתכם למקומות שלא הכרתם? סיוטי הלילה שלכם הופכים למציאות? הבלוגיה של "תפוז אנשים" בשיתוף עם ערוץ "הולמרק" מזמינים אתכם לשתף אותנו במקרים אמיתיים ובדויים ולקחת חלק בתחרות סיפורי האימה והמסתורין. הרשומות המנצחות יזכו בסוף שבוע בבית מלון, ספא מפנק וארוחה זוגית. בהצלחה! - לפרטי התחרות: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=915618 - לקריאת סיפורי האימה והמסתורין: http://www.tapuz.co.il/blog/tags.asp?tagname=מסתורין%202007

flying eagle

New member
נצל"ש - שאלה

שבתקווה תהיה טריגר לדיון כלשהו... והזאלה הולכת ככה: האם וויאט חזק יותר (חזק במובן של powerful) מהמכושפות? חוו דעתכם, ונמקו.
(נשמע כמו שאלה באיזה מבחן בגרות.אוי! חבל שאין בגרות במכושפות. לדעתי זה מקצוע חובה...
) אחרי הכול, וויאט נובא שיהיה מאוד מאוד חזק, והיו לו כוחות מהרחם כבר (אבל שימו לב, כשבעונה 1 הן חוזרות לשנות השבעים גם לפיבי יש כוחות מהרחם שמתועלים אל האמא), הוא עשה כל מיני קסמים גדולים כשהיה רק תינוק קטן (זימן דרקון וכמעט השמיד את כל סאן פרנסיסקו...) ועוד הרבה. אבל הרבה פעמים לאורך הסדרה המכושפות נחשבות למכשפות הכי חזקות בכל הזמנים (3.04, איב אומרת שהם זימנו את המכשפות הכי חזקות בכל הזמנים. אם וויאט יותר חזק, אז הוא זה שהיה צריך להישלח אליהן ולא המכושפות, כי הרי מדובר על 'כל הזמנים'..) והן הכניעו מלא שדים שאף אחד אחר לא הצליח קודם או כאלו שנחשבו לבלתי ניתנים להכנעה. ובואו לא נשכח, הן הכניעו את המקור - פעמיים... אבל מצד שני, המכושפות הרבה יותר פגיעות בגלל שהן בעצם תלויות אחת בשנייה. אם אחות אחת הולכת אז כל הכוח שלהן מתמוטט. הן כלום כשהן לבד. לעומת זאת וויאט חזק בפני עצמו. הוא לא תלוי בכלום. ובכלל, גדעון היה מוכן לעשות הכול כדי למנוע מכמות כזאת של קסם להיות מרוכזת באדם אחד (בוויאט), והזקנה (איך מתרגמים אותה לעברית?) הייתה מוכנה למות רק בשביל לראות לשנייה את העתיד של וויאט/איזה כוח יש לו. אבל, כשוויאט נהפך לרע היה צורך בכריס שישלח לעבר כדי לשנות הכול וויאט לא עשה כלום כדי להשתנות לטוב. לעומת זאת, המכושפות הפכו כמה וכמה פעמים לרעות (ביחד ולחוד) ותמיד הן הצליחו לצאת מזה בסופו של דבר בלי צורך לחזור לעבר ולשנות את הכל הכל (אבל, ברוב הפעמים הן כן נזקקו לעזרה אחית). אז מה אתם אומרים?

yoad123

New member
אני אומר...

קודם כל, יש בקטע הזה קצת פאשלה בסדרה... אבל לדעתי- כאשר המכושפות מאוחדות ונמצאות ביחד- הן הכוח החזק ביותר שקיים. וואיט עצמו לא יהיה חזק יותר מהן ביחד. לפחות ככה נראה לי. אחרי הכל- המכושפות באו אחרי נדר של מלינדה וורן, ולא דובר על שום חוזק או עוצמה של הצאצאים של המכושפות. יכול להיות שכל אחד מהצאצאים של המכושפות יהיה בעל עוצמה עצומה, אבל לא עוצמה שתשתווה ליכולות של האיחוד בין שלושת האחיות.

yoad123

New member
חח זה עדיין לא משנה...

הכוח שלהם יתבטא אצל כל אחד בנפרד ולא כאיחוד חזק.

The Immortal Me

New member
אני לא אדבר בכלל על וואיט,../images/Emo215.gif

מה עם בילי וקריסטי? כל העונה השמינית טחנו לנו את המוח על כמה שהן איום (כשבעצם הן רק מכשפות מתחילות בסופו של דבר) ובסופו של דבר הן הרגו את פיבי ופייג' (שלא לדבר על זמן המשך שהן גנבו כל הזמן). בדך הכל אני לא מוצאת את האחיות כל כך חזקות, כי חוץ מהכשפים שהן מטילות כל הזמן ביחד, הכוח המרכזי הוא הכוח האינדיווידואלי של כל אחת, והכוח הזה לא ממש משהו. בייחוד לא של פיבי. וכהוחכה לכך, הן כ-ל הזמן מתות. רוני
.

The Immortal Me

New member
מה עובר עליי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo215.gif

*זמן המסך *בדרך כלל *כהוכחה לכך. רוני
.

flying eagle

New member
חחחחחחחחחח

"וכהוכחה לכך, הן כ-ל הזמן מתות" מבדר! אבל - הן גם תמיד חוזרות לחיים (חוץ מפעם אחת..). ועצם העובדה שהן מצליחות תמיד לחזור לחיים כן מעידה משהו על כוח. כמה עוד אנשים יש שחזרו לחיים פעם אחרי פעם אחרי פעם?

The Immortal Me

New member
כן, אבל../images/Emo215.gif

הן, לא חוזרות לחיים, הרי אחת מתה, ואז שתיים (או אחת) מחזירות אותה לחיים (אחרי שבוכות כמה שאי אפשר בלי X וכמה שאיך נשרוד?!). זה לא אומר כלום על כוח השלוש, בכל מקרה. רוני
.

The Immortal Me

New member
ד"א, ../images/Emo215.gif

Death is the end of the road for some of us. Unless you're a vampire. Or a ghost of one. Or Buffy. ובבקשה אל תהרגו אותי על הציטוט הכל כך לא מדויק הזה, פשוט אני לא זוכרת אותו בעל פה ואין אותו בוויקיציטוט... אבל זה משהו בסיגנון, לא? רוני
.

G House

New member
Well, actually,

הקוד| I think its something like "Or a ghost of the one that save the world" or something. There was a part about him saving the world and all. |סלינק|

למעלה