התרמה וסיפורי אימה ב
אנשים

התרמה וסיפורי אימה ב../images/Emo43.gif אנשים

רוצים לראות הופעה של משינה ולתרום? ב-14.3 תופיע הלהקה בבית נועם הת"א, במופע התרמה מיוחד - זו ההזדמנות שלכם להנות ולעזור! פרטים בקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=94930893
תחרות סיפורי אימה ומסתורין בבלוגיה צוברת תאוצה הבית שלכם רדוף רוחות רפאים? צרופי מקרים שטניים הובילו אתכם למקומות שלא הכרתם? סיוטי הלילה שלכם הופכים למציאות? הבלוגיה של "תפוז אנשים" בשיתוף עם ערוץ "הולמרק" מזמינים אתכם לשתף אותנו במקרים אמיתיים ובדויים ולקחת חלק בתחרות סיפורי האימה והמסתורין. הרשומות המנצחות יזכו בסוף שבוע בבית מלון, ספא מפנק וארוחה זוגית. בהצלחה! - לפרטי התחרות: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=915618 - לקריאת סיפורי האימה והמסתורין: http://www.tapuz.co.il/blog/tags.asp?tagname=מסתורין%202007

../images/Emo207.gif

אני וחברה רוצות לטוס להופעה של בלאקפילד בבוסטון ב 18.3 מישהו יודע איך אני משיגה כרטיסים להופעה?

LightbuIb sun

New member
איזה יופי

אממ, תבדקי אם יש אתר למועדון בו הם מופיעים, ואם לא- תבדקי אולי במייספייס שלהם אם יש אימיילים או טלפונים של משרדי רכישת הכרטיסים.... בהצלחה! תעדכני אותנו.

בעיקרון כן

אבל לא מצאתי עוד טיסה נורמאלית אוף הם כאלה נוכלים.. נותנים לנו מחיר טוב לטיסה אבל רוצים שאני אשאר שם שבועיים חח

handlessman

New member
פפששש בעיקר בשביל ההופעה?

הלוואי והייתי יכול אפילו לחשוב על כזה מצב... עוד בתור אחד שבחיים לא היה בתוך המכונה הזאת שנקראת מטוס (כן הייתה לי ילדות עשוקה) חחח

fallingstar1811

New member
בלאקפילד יופיעו בארץ ביולי

אז אם את נוסעת במיוחד בשביל ההופעה עדיף לך כבר לחכות. חוץ מזה, שמעתי ממישהו שגר שם ורצה ללכת שההופעה בבוסטון sold out וזה אומר שאין יותר כרטיסים בכל מקרה...

Benn Is Kane

New member
לטוס רק בשביל הופעה?

ועוד של בלאקפילד? כאילו, אין שום הבדל בין ההופעות שלהם בארץ לבין ההופעות בחו"ל, אפשר להיות בטוחים... חוץ מהעברית, בעצם. הייתי מבין אם היית מעוניינת לטוס בשביל הופעה של להקה שלא מגיעה לארץ (פורקיופיין טרי
), אבל בשביל להקה שמנגנת בארץ, ובטוח שתעשה עוד מספר הופעות בעתיד הקרוב-רחוק בישראל? אבל שווה לטוס לבוסטון... עיר יפה, ולא רחוקה מדי מניו יורק, די סי, ורמונט ומיין
.

אני די בטוח שנזכה לראות את

פורקיופיין בהופעה בישראל שוב בסיבוב הופעות הקרוב שלהם. אני יודע שסטיבן רוצה, הבעיה היא שקולין (אני חושב) לא הכי בעד

LightbuIb sun

New member
../images/Emo45.gif

אני גם חושב שהם יופיעו פה עם הטור של האלבום Fear of a blank planet. ושוב, לפי מה שסטיבן אמר לי (אוי זה נשמע ממש פלצני)- סטיבן כבר שנים רוצה לבוא לישראל...המשפחות של שאר חברי הלהקה לא הכי שמחות עם זה. אני אעשה ה-כ-ל להגיע להופעה של פורקיופיין אם הם באים הנה השנה במאי\ יוני\ יולי. מצידי ביום של בגרות, תוך כדי ריצה בין נפילת קטיושות.

Benn Is Kane

New member
גאווין...

למה שקולין יתנגד להגיע לארץ, אם הוא כבר היה בסיבוב הופעות שלהם ב-2000? בכל אופן, זה גאווין שמתנגד, ואני קצת פחות אופטימי בקשר להופעה שלהם בארץ... אבל הכל יכול לקראת. להיות בהופעה של פורקיופיין טרי זה אחד מהדברים הכי שווים בעולם. האווירה המחשמלת שיש בהופעות שלהם, זה פשוט משהו מדהים.

MasterD_iL

New member
אולי זה לא רק לבלאקפילד?

ואולי יש להן דברים בבוסטון, וזה יוצא במקרה? חשבת על זה? וגם אם לא, כנראה ששמירת אמונים ללהקה זה דבר מספיק טוב בשביל לנסוע עד לבוסטון. אם יש אפשרות, אז למה לא? תפרגן...ושיהנו.

למעלה