התרמת דם ליד הבודהה בורגר
אני מעתיקה מדף האירוע בפייסבוק: ב- 4/6/2010 בין השעות 9:00-14:00 ליד הבודהה בורגרס אנו מקיימים התרמת דם של טבעונים שמטרתה העיקרית היא: להראות כי תזונה טבעונית היינה תזונה בריאה וזאת ע"י הגעה של מסה של טבעונים בריאים, שביכולתם לתרום דם, להתרמה שעושים ביחד מעשה למען הקהילה. ההתרמה תיערך ליד הסניף הראשי של הבודהה בורגרס בת"א וצ'ופר מטעם ה"בודהה" ינתן לתורמים נטולי הדם
אנא אשרו הגעתכם והפיצו לכמה שיותר חברים - הזדמנות פז להדגיש את היתרונות הבריאותיים של תזונה מן הצומח. אנא וודאו כי הינכם עומדים בקריטריונים המאפשרים תרומת דם המופיעים בכתובת הבאה http://www.mdais.org/364/ וכי אין לכם מחסור בברזל, כלומר רמת הומוגלובין בדמכם הינה מעל 12 לנשים ומעל 13 לגברים. ---------- הערה שלי: האירוע מיועד לטבעונים, אבל אני מניחה (אני לא מהמארגנים) שהם לא יגרשו צמחונים ואוכלי בשר שירצו לתרום.
אני מעתיקה מדף האירוע בפייסבוק: ב- 4/6/2010 בין השעות 9:00-14:00 ליד הבודהה בורגרס אנו מקיימים התרמת דם של טבעונים שמטרתה העיקרית היא: להראות כי תזונה טבעונית היינה תזונה בריאה וזאת ע"י הגעה של מסה של טבעונים בריאים, שביכולתם לתרום דם, להתרמה שעושים ביחד מעשה למען הקהילה. ההתרמה תיערך ליד הסניף הראשי של הבודהה בורגרס בת"א וצ'ופר מטעם ה"בודהה" ינתן לתורמים נטולי הדם