התרסקות!

Rיקש

New member
התרסקות!

אהלן אנשים!, לפני כשבועיים +- הייתי חולה (מצונן, שפעת או משהו) ולא התאמנתי שבוע, מאז שחזרתי להתאמן אני לא מצליח לרוץ כמו שרצתי בעבר!, בעבר הייתי עושה מינמום של 4K כל יום ועכשיו אני ממש מתאמץ להגיע ל2K ונגמר לי האוויר ופשוט אין לי כח יותר. באימוני כח היה לי קשה רק ביומיים הראשונים אחרי סוף החולי שלי, אחרי כל תרגיל הייתי הייתי מתנשם, אבל זה עבר. מה קורה עם הריצה שלי? למה זה ככה? פעם הייתי עושה 30 - 45 דקות איורבי היום רק 15 בגלל שאין לי כח! זו באסה רצינית! מה עושים?! Rיקש.

lady_anne

New member
נחים ../images/Emo70.gif

הגוף שלך מאותת לך בכל הדרכים שברשותו להוריד קצב. כדאי להֵענות לו ולסיים עם המחלה באופן סופי לפני שחוזרים למאמץ מלא. השפעת השנה מאופיינת בהסתבכויות שונות ומשונות, החל מברונכיט וכלה בדלקת-ראות. תוריד את הקצב למשך השבוע הקרוב, קח ויטמינים וחיזוקיות למיניהן ולאט לאט תוכל להעלות את העומס שוב. בריאות ואושר.

התרסקות

אני מסכים עם lady_anne אתה פשוט צריך לנוח. חשוב כמובן הקצב, נסה להתחיל עם דופק נמוך יותר ואחרי שבוע תעלה קצת עד שתגיע לקצב הרצוי. חשוב שתתאזר בסבלנות ולא תגזים. בלי שום קשר ראיתי ששאלת על מחירי שעון דופק, אני ממליץ לך על דגם M21

למעלה