בעיתונות כתבו שני הרוגים, נראה שהמטוס עלה באש. |נר| |נר| :cry:
GoldenEyes Well-known member 13/2/21 #2 נכתב ע"י טל ר: בעיתונות כתבו שני הרוגים, נראה שהמטוס עלה באש. לחץ כדי להרחיב... לא מטוס מסוק
ט טל ר New member 13/2/21 #3 נכתב ע"י GoldenEyes: לא מטוס מסוק לחץ כדי להרחיב... עכשיו אני מבין מה אני רואה בתמונות - אתה צודק. עצוב מאוד. האם אתה יודע פרטים? (תיקנתי את הכותרת על פי העידכון שלך). עכשיו כותבים: המסוק הוא רובינסון R-44, נכנס בחוטי החשמל. נערך לאחרונה ב: 13/2/21
נכתב ע"י GoldenEyes: לא מטוס מסוק לחץ כדי להרחיב... עכשיו אני מבין מה אני רואה בתמונות - אתה צודק. עצוב מאוד. האם אתה יודע פרטים? (תיקנתי את הכותרת על פי העידכון שלך). עכשיו כותבים: המסוק הוא רובינסון R-44, נכנס בחוטי החשמל.
GoldenEyes Well-known member 13/2/21 #4 נכתב ע"י טל ר: עכשיו אני מבין מה אני רואה בתמונות - אתה צודק. עצוב מאוד. האם אתה יודע פרטים? לחץ כדי להרחיב... רק ממה שקראתי באתרי החדשות הבנתי שיש עד ראיה שראה שהמסוק נתקל בכבלי חשמל ואז התרסק
נכתב ע"י טל ר: עכשיו אני מבין מה אני רואה בתמונות - אתה צודק. עצוב מאוד. האם אתה יודע פרטים? לחץ כדי להרחיב... רק ממה שקראתי באתרי החדשות הבנתי שיש עד ראיה שראה שהמסוק נתקל בכבלי חשמל ואז התרסק
ט טל ר New member 15/2/21 #6 נכתב ע"י mot264: פורסם שם אחד: עמוס גבעול. יהיה זכרו ברוך לחץ כדי להרחיב... תודה, עצוב.