התרעה על גזל

playtrip

New member
התרעה על גזל

אל תשחקו במשחק פורג' אוף אמפיירס.
מדובר בנוכלים עסקיים, בשרלטנות, וגנבת דעת שקרית ומניפולטיבית. הפסדתי 79$ כדי ללמוד את טכניקת הגזל של המשחק וזה עדיין לא קצה הבור, שדרך אגב התחתית אינה עמוקה כל כך כמו שחושבים אבל הנסיון קשה מאד.

זו מניפולציה פסיכולוגית המיועדת עבור חובבי ז'אנר האסטרטגיה, מסע בזמן, אידאולוגיות וכו. אל תתנו למשחק הזה לשקר לכם. אתם מתחילים עם שבט פרימיטיבי בעבר הרחוק ומתקדמים למשך עידנים בתקופות היסטוריה שונות. כדי לעבור לעידן הברונזה זה קל. זה קורה כמעט מיידית ואחריו יקח לכם יומיים בערך עבור עידן הברזל, כמה שבועות עד ימי הביניים וחודשים עד עידן הקולוניה. זה יכול להמשך עד לעתיד הרחוק בו אדם שוהה על המאדים. זה יקרה אם תשחקו במשך כמה שנים טובות. נסיון מיידי להגיע לעתיד יגרום לכם כלכלית לפשיטת רגל. כדי לעבור מקולוניאל לאינדסטריאל תצטרכו כמה מאות שקלים. זה יספק את הצורך הפסיכולוגי המטריד שלכם זמנית ואתם עשויים להרוס לאנשים את העתיד במציאות כי הנבל השרלטן שנותן לאנשים לשחק לא נתפס עדיין והוא יושב ממתין במשרדים בהמבורג לאסוף את נכסי הניאוף השרלטני שלו.

בנסיון של חוסר איפוק. ביזבזתי יותר מארבע מאות שקלים בתואנות משונות למה כדאי לי להמשיך לחקור שהם נוכלים. אם אינך עסקן פיננסי הרוצה ללמוד מדעי נכס, אני ממליץ לך להזהר מאד בדרך שאתה רוצה לנהל את הנכסים שלך. ניתן ללמוד גם את דרך העשיר לבזבז כספו על הנאה זמנית. כמו שכריך מסעדת יוקרה עולה 200 שקלים ועשוי מחומרים שניתן למצוא במכולות תחת מעטה רכוש יוקרתי ופינוק. כך ניתן לשרוף הרבה כסף על עסקת נוכלים זו. מפני שעושר בא בגדלים שונים. ומליונר משועמם יכול להפטר בזו הדרך בכמויות כסף מחרידות... עשרת אלפים דולר לא יועילו לך דבר אם תנסה להתקדם טכנולוגית במשחק בחקר טכנולוגיה אחת פשוטה מן העתיד. למעשה. את עידן הברזל ניתן לעבור בכמה עשרות שקלים וההוצאה הסופית מטורפת. אני חושש עכשיו שגם ל.רון האבארד פועל כך. הספר עצמו של דיאנטיקה הכניס אותי לאקסיומות שהן פרדוקס אין סופי אך כך גם מרכזי הדת היהודית המתרים ניאוף, אלכוהול וגזלה. הדרך לרמות מגוונת וכוללת מצבים אבסורדיים.

אני לא דואג. כי אין יאוש בעולם כלל ואצליח להשיג את השפע האלוקי שהגזלן הזה לקח חזרה בזה שאני מזהיר אתכם לא להתקרב לאינוגיימס ולפורג' אוף אמפיירז. לא לשחק בו ואם התמכרתם, חבלו לזבלים האלו. הפיצו את השקר. קראו תלונות של אנשים. חקרו את הרמאות בחכמתכם או הווכחו בדרך מעצבנת במיוחד... אני משתמש בכרטיס דביט של חיוב יומי. לכן אם אוציא מיידית כל סכום שיש לי. אצטרך לצום חודש או לנקות לאנשים מכוניות וגינות בחדווה כדי להחזיר. המשחק מרגיש רע ומסריח יותר, ככל שתמשיכו לשחק ולהוציא ממונכם על גזל.

אם נפלתם. תרומה של מעשר כספים לצורך פיקוח נפש תעזור לכם להבין את גודל שחיתות הדמים. מעשר חודשי הור מגן נאמן עבור גזל אם אתה דואג לחדש גם את הוצאות המעשר שלך בכל עת שנכנס לך כסף. צדקה היא סנגוריה המראה לך את אמת הגיהנום בכל כיעורו על אף שאתה מתייסר מן השריפה. אם עד עכשיו חשבתי שנשים הן יפות וטובות במשחק הזה. הן לא. הן פתייניות מכוערות ורעות, פניהן רוע כמגדל חימה והניאוף בהן מרגיש כמו שז"ל על חומת אבן ולא על פוך רך... זה אכן גיהנום עלי אדמות מפני שכסף להאכיל אביונים נגזל בידי פתיין נכלולי שלא לצורך. אקטיביסט ירמה שחקנים בדרך שונה מן הגזלנים האלו של אינוגיימס... והוא צפוי לסבול גם הונאת גזלת כספי ציבור באם יתפס. זהו מצב אכזר של קונפליקט. רמאות עצמית מחרידה. בכלל. אני חושב שגמרנו עם יותר מדי ברזל במציאות הזו... זרקתי את המחשב האישי שלי אך עדיין הפלייטריפון דופק את חיינו... ראו כמה אנטנות ישנן במדינה הזו...

נכתב מהפלייטריפון. אני נבוך.

למעלה