התמונה הזו
T The Cavern New member 16/5/14 #1 התרשמויות מלונדון לפני שבוע הייתי בלונדון לרגל העבודה וכהרגלי ניצלתי את ההזדמנות לכמה ביקורים באתרי ביטלס מכיוון שכבר טענו שאני מעלה תמונות של כל מרצפה שהביטלס דרכו עליה לא אעלה את הכל אלא את התמונות העיקריות שמקווה ימצאו עניין בהן כולם מכירים את התמונה המפורסמת מתוך הסרט לילה של יום מפרך
התרשמויות מלונדון לפני שבוע הייתי בלונדון לרגל העבודה וכהרגלי ניצלתי את ההזדמנות לכמה ביקורים באתרי ביטלס מכיוון שכבר טענו שאני מעלה תמונות של כל מרצפה שהביטלס דרכו עליה לא אעלה את הכל אלא את התמונות העיקריות שמקווה ימצאו עניין בהן כולם מכירים את התמונה המפורסמת מתוך הסרט לילה של יום מפרך
T The Cavern New member 16/5/14 #17 כאן הוצב בריאן אפשטיין כשגויס לצבא הבריטי בין דצמבר 52 לינואר 54 וסולק על התחזות לקצין
T The Cavern New member 16/5/14 #2 היא צולמה בדיוק כאן אומנם המקום השתנה אבל אפסר לזהות את הקיר מצד שמאל
T The Cavern New member 16/5/14 #4 כדי להווכח שזה אותו אתר שימו לב בתמונה שצילמי לבנין שמצד ימין שמופיע גם בתמונה כאן
T The Cavern New member 16/5/14 #20 זה הפאב שבו ג'ון ופול בילו בו כברמנים במשך שבוע והופיעו בו כצמד ה-NERK TWINS ב-23/4/60 הפאב עדיין' כמו אז, ממשיך לשאת את השם THE FOX AND THE HOUNDS
זה הפאב שבו ג'ון ופול בילו בו כברמנים במשך שבוע והופיעו בו כצמד ה-NERK TWINS ב-23/4/60 הפאב עדיין' כמו אז, ממשיך לשאת את השם THE FOX AND THE HOUNDS