התרשמות מהאתר

jac611

New member
התרשמות מהאתר

ערב טוב!
בטורכיה הייתי ב1990 לתקופה של 3 שבועות ומעט מאד נהניתי כי המדריך סחב אותנו כל הזמן ל"אזורים היסטוריים" ולא לקח אותנו למועדונים היפים שלהם , למוסיקה שלהם, ל"מאיילים" (עיצורים) היפים שלהם. תשאלו מאיין אני יודע פשוט מהאינטרנט. אני אוהב את הזמר איברהים שכמעט וחוסל כאשר הקליע פגע בראשו והרופאים הטורכים הצילו אותו וגם עבר ניתוח מורכב בארה"ב.אבי ז"ל נולד בטורכיה , אז החלטתי להתרחק מהמיזרחית שנהפכה לרועשת ולעבור לטורכית.שולחים הרבה סירטונים בטורכית ואני מגיב באנגלית וגם בעיברית.יש לישם משפחה הדוד שנפטר לאחרונה ובני משפחתו. מה שחורה לי שהם ניתקו את הקשר כבר הרבה שנים וטוב להם שמה כיהודים.האמת היא שטורכיה יפה מאד עם הנוף המרהיב שלה , הנהרות והנחלים. בקיצור אני לא הייתי מציע לנסוע לשם מכמה סיבות:1.הרמה הביטחונית שם נמוכה.2.המונים מסתובבים ברחובות ושמה זה מיליונים ולך תדע מיהוא המתאבד הבא.שיהיה רק טוב!!!!

טליה ג

New member
היית בטורקיה לפני שעלתה על מפת התיירות הישראלית

זה קרה בערך ב-1992-1993, ולפני כן זה היה נדיר מאוד שישראלים נסעו לטורקיה. אני בטוחה שהיה לכם טיול מאוד מקיף (אין ספק שהטיולים המאורגנים של פעם, שהיו נמשכים 2-3 שבועות, היו הרבה יותר יסודיים ומקיפים מאשר הטיולים של מקסימום שבוע כיום), אבל החיסרון בטיול מאורגן הוא שאין כל כך הזדמנות להכיר את הארץ מעבר לאתרים התיירותיים, להתחבר עם המקומיים ולחוות את התרבות האמיתית שלהם, לא מופעי פולקלור שנועדו לתיירים. עכשיו זו לא בדיוק תקופה בטוחה לבקר בטורקיה, אבל כשהדבר שוב יתאפשר מבחינה בטחונית, מומלץ מאוד לטייל בה באופן עצמאי. אין כמו לשכור רכב ולחרוש את טורקיה לעומקה בזמנך החופשי.

חבל שהמשפחה בטורקיה ניתקה אתכם קשר, אבל ככה זה בחיים. אולי תוכל לנסות לאתר את הדור הצעיר דרך פייסבוק ולנסות ליצור קשר. אם התגובות יהיו צוננות, תניח להם. לפחות ניסית!

למעלה